Imorse fick vi äntligen kika lite på bääsana där inne =) De verkade må bra men tillväxten hade nu avtagit lite. Nu vägde b1 1700g och låg på +0% medan b2 vägde 1900g och låg på +10%. Det verkade vara rätt okej iaf.. Nu ska vi dit igen nästa vecka för en ny uppskattning plus för att göra en flödesmätning, för att kolla så de får tillräckligt med mat. B1 låg huvudet neråt och B2 med huvudet uppåt =P 
 
 
Tappen mättes till 1 cm idag (3cm sist) vilket betyder mer vila för mig! Jag kommer alltså fortsätta vara sjukskriven tills de kommer. 1 cm är ju rätt kort så visst finns det stor risk för att de kommer komma tidigare än beräknat. Men hon trodde inte de skulle komma denna vecka iaf=P Mer kunde hon inte säga.. Och det får vi verkligen inte hoppas! Stanna där minst 3 veckor tack! Är ju bara i 30+5 juh..  
 
I veckan har vi haft fullt upp, dels med renoveringen men sen har jag och V varit och hälsat på en massa djur på Lindberga gård i Stöde. Djuren var såklart väldigt intressant men inte alls lika rolig som traktorn! ;) Där satt han läänge! hehe.. 
 

Slut liten kille som somnade i bussen på väg hem


Dagens Victorbild :) Självklart skulle han ta på sig byssena så fort vi kom hem hehe..

Och så har vi flodhästen i vecka 31(30+3).  Bara 66 dagar kvar!!! Nu längtar vi tills onsdag för då ska vi på TUL igen och kika på grabbarna =)