Idag har jag varit flitig. Steg upp 8 och pluggade fram till 12. Därefter åkte jag å mams till Birsta för att handla en present till Jonas (som fyller 25 år på måndag!!) plus massa andra saker. Köpte även en klapp till Emma och en present till farmor. =)

Nu ska jag snart på kafferep =P med mina nya kollegor.. hehe.. Här ska fikas!Flikar in med ett litet citat som min lärare sa till oss i klassen =P haha.. 
Många i klassen är rätt så passiva på lektionerna... så man får vell tolka det som man vill ;) Jag tyckte det var roligt!


" Bättre att bli betraktad som en idiot, än att öppna munnen och undanröja alla bevis"

Imorrn blir det pluggning på dagtid och på eftermiddagen åker vi upp till kära mormor och morfar på middag + lite datasupport ;)


Gonatt på er..

Jo, glömde ju berätta att jag har blivit utsedd att anordna årets julfest på jobbet =/ Tillsammans med två andra förståss.. Men ändå.. =P Hur ska detta gå? Vi ska göra en budget och hoppas på att den går igenom. Vi ska fixa band, mat, alkohol, lekar.. ja allt!! Shit shit.. 11 dec blev datumet iaf. Pirrigt minsann.
Inte nog med det ska jag fixa med nyårsresan med allt vad det innebär. =P Men det löser sig nog.

Igår hade vi finfrämmande av Sofia och Henke. Tänkte att vi skulle vara snälla tillbaks efter allt vi fått från dem =P
Vi bjöd på: skink & ansjovisklämmor(rullar), fläskfilé med kantarelltopping & skivad potatis och avslutade med cheescake med passionsfrukt! 

Allt va helt sjuk gott enligt mig ;) Och allt slank ner hos våra gäster, vilket alltid är bra. hehe.. 

Nu ska jag sätta mig och skriva det sista pmet, sen är kursen klar! =)
Första utkastet ska in imorrn 16:00.
Mitt ämne är "Hur ska man stärka revisorernas oberoende?"

Och sen, snälla Birgitta bjuder på middag.