I lördags hade jag min examensfest med hela tjocka släkten. Pappa och Lena stod för kalaset och hade ordnat himla god mat och gjort så fint =) Hade en riktigt trevlig kväll.. Fick en massa presenter som mestadels bestod av presentkort och pengar, vilken jag också hade önskat mig! ;) Fick även en ansiktsbehandling, skålar, en Anders Petter kastrull, halsband och viner. Tuuuusen tack för allt!! =)

På XL-bygg har jag ju sett så otroligt många fina tapeter så presentkortet där kommer ju väl till pass nu! Blir tapeter för hela slanten ;) Vi planerar ju att tapetsera vårt sovrum nästan på en gång.. är ju bara en månad kvar så man blir nästan lite småstressad. hehe.. 
Är ju en del som ska fixas för att inte tala om allt som måste packas ner innan den första. :P

Nu har vi äntligen fått vårt hus besiktat! =) Vi anlitade Mats Höök som verkligen var toppenbra. Han synade huset från topp till tå. Allt va i princip tipptopp med undantag för någon liten justering som vi behöver göra. Inget var akut utan mer som en rekommendation.

Igår fick jag även träffa den lilla prinsessan Marion! Laurins sockersöta dotter som bara var 3 veckor! Så  pytteliten var hon.. Tog en lunch igår med hon och Alex! Var ju ett tag sedan så det var kul! =)

Nu blir det mys med min fyrbenta älskling! =)


Från och med 1 september är vi husägare och vår nya adress blir alltså Wiimovägen 10 i Viforsen! =)
180 kvm stort och med dubbelgarage. Kan inte bli bättre! Det är en liten gata med lagom mycket hus. 10 minuter tar det in till stan. Är en del som vi vill göra om men det tar vi allteftersom. Inget hus vi har kollat på är ju perfekt.  Nya tapeter överallt kommer att göra underverk! ;)

Så går va vi in till stan och skrev på köpeavtalet! Känns helt overkligt..  :P 
 


2020 kvm plan gräsmatta


Och så har vi baksidan med en altan.

Blev ju lite snabba ryck här med fastighetsaffären så i veckan har vi lade ut både lägenheten och Jonas bil(han får en ny via jobbet) på blocket. Hoppas det går fort.. 


Alex & Therese: Vi får kanske boka in en fika nästa vecka?!

 

Här händer det grejer.. Har blivit erbjuden två fasta anställningar i veckan plus att vi har köpt hus!! Helt sjukt! Haha.. Ska skriva på kontraktet imorgon så jag återkommer. =) 
Vår lägenhet finns nu upplagd på Blocket om någon är sugen! ;)