Idag har vi haft besök av moster Bea som kom med lunch :) Victor åt köttgryta med hela ansiktet och sen gick han över till mosters knä och fick räksallad. Där petade han ut oliverna och räkorna! Finsmakarn våran ;) hehe.. Nä men det är ju toppen att han tycker om sånna saker! Sen brakade det lös ute och blev världens oväder. Haglade till och med. Trodde typ blixten skulle slå ner i huset för det skakade liksom... Hade faktiskt dragit ut alla kablar men ändå verkar det som om dreamboxen fick sig en känga. Jag var väl för seg... Hoppas den går att reparera, annars blir det dyrt! =/ Efter ovädret sprack himlen upp och det blev kanon väder. Så vi fyllde poolen och V fick härja lite :)

Nu är vi hemma igen efter att ha varit en sväng till Östersund över helgen tillsammans med Henke, Sofia, Alice och Danne. Det var trevligt och det blev en massa god  mat. Däremot var det inte direkt optimal för Victor. Att vistas i en liten stuga med en vovve. Victor älskar ju djur men vovven var inte lika förtjust =P Hehe.. Blev en jädra massa nej och sluta = en hel del grin  :( Men allt som allt var det en bra helg! =) 
 
Nu är även semestern slut och imorrn börjar Jonas jobba. Ska faktiskt bli lite kul att komma tillbaks till jobbet och alla där =) Men vi kommer dela på föräldraledigheten augusti ut och 3 sep börjar skrutten på dagis! =) Så nu ska vi ta vara på den sista månaden hemma!
 
Vår lilla drömmare vill helst äta själv med en stor gaffel (viktigt) 
 

Jag har fått liv i min kära ifån! :) Såå grymt härligt!! Mitt simkort kom ju igår med Luleåfolket så nu kan jag kommunicera. Idag har vi varit ner på Pallviken en sväng och sen fyllde vi poolen här hemma och låg här och stekte! Härliga familjeliv :) Nu är allt packat inför morgondagens resa till Östersund! Bilderna är från ett kvällsdopp i tisdags i sjön och poolbilderna är från idag :)