Halv sju vaknade trollet så då gick vi ner och åt gröt och busade en massa. Sen drog jag och Alex till hagas klädbytardag. Blev några fynd för jag fick med mig 5 saker för 170 kr. Bl.a. ett par galonbyxor :) lite för stora men han växer ju. Kan behövas nu när lillen gärna vill krypa runt. Alla saker va iaf i kanonskick och såg ut som ny.

Svängde ihop en ny lunchrätt idag, potatis gnocchi med egengjord tomat/grönsakssås. Huuuur gott som helst! Har ni inte prövat potatisgnocchi så gör det! Victor fick samma rätt fast utan kryddor och den gick hem där med :)

Utöver det har vi varit ute och busat medan Jonas röjt på tomten :) Typ.

Trots en massa stress och arbete upp till öronen så unnade jag mig en lunch på stada idag med lilla familjen, plus deras damsällskap ;)

Ajja.. Bilder knäpps dagligen i detta hus så här kommer några :) Ett från idag och sen några garagebilder! Skruvade på crossen med pappsen och farbror :)

Nu får ni en titt på mitt kontor där jag håller till på dagarna. Vi sitter i en temporär lokal så vi är lite trångbodda.. Så för tillfälligt delar jag och mina pärmar rum med två andra. Jag har mittenbordet :)