JAG KLARADE TENTAN!!! =) Och inte nog med det, jag fick ett bra betyg -> B! Helt sjukt nöjd. Jag som har suttit i 3 veckor och hållit tummarna att jag ska klara tentan. hihi..
Det betyder att jag klarat alla kurser och jag kommer aldrig mer behöva skriva en tenta! Nu är det "bara" D-uppsatsen kvar. Vad konstigt det ska kännas när man inte längre måste sitta och plugga på kvällar och helger. Har ju pluggat i 16 år i sträck så nu förtjänar man lite lugn och ro...  och att bara få vara ;)

Detta ska firas för på fredag är vi bortbjudna till Ken & Maria på lite fest och på lördag blir det middag med Sofia och Henke + en till tjej på Brandstation! Kan ju inte bli annat än perfekt! ;) 


Särparet ;) och lilla Sofia!

Igår blev det lite partaj då Malin fyllde år. Elin hade kommit hem från Umeå så de var ju skojsigt att man fick träffa henne! =) Har hittat en ny favorit. Bacardi brezzer mango =) Hur god som helst. Gärna lite småfrusen. hehe... Tog det lugnt iaf för kl 9 imorse skulle jag infinna mig på skolan för lite uppsatsskrivande. Efter det bar det av till icamaxi och sen hem.

Måste köpa sommardäck till skrutten också plus nya fälgar för Jonas säger att mina är då dåliga och fula.. =P  Mindre rolig utgift.

Sitter här vid köksbordet och letar artiklar till förbannelse :P Kul lördagskväll.
Imorgon blir det skola igen och sen ska vi förmodligen titta förbi farmor o Göran på en fika. 

  

 

Har inte varit någon vidare bra dag idag. Fullt upp på jobbet plus att jag är lite småsjuk. Svullna halsmandlar och ont bakom ögonen liksom =( Måste haft feber också på jobbet. Frös och svettades om vartannat. Sen har jag varit galet trött nu i flera dagar även fast jag sovit 8h.. Kanske har åkt på nån släng av vårdepression? :P

Tänkte att jag skulle lägga in nån bild på kontoret mitt där jag spenderar dagarna! ;)


Ett hyfsat städat kontor..


Och såhär ser det ut en stressig dag :P Hehe..


Hejsvejs!