Länge sedan nu =P
Vi har ju Jonas kusin Tommie från Norge på besök.. har varit hos oss i en vecka nu och imorrn åker han hemmåt igen.  Så det har inte blivit mkt tid över..

Har ju även gjort slag i saken och gjort en nagelförlängning.. =) Så nu har jag iaf 5 mm långa naglar. kostade 625 kr på salong men det var det värt. Biter ju bort dem annars.. så nu får de ju va ifred :P  Vilken investering ;)
Och sen har jag ju fått ett stipendie =) på lite drygt femtusen .. Så tack mormor för att du tipsade mig!! =)

Veckorna är fyllda med jobb.. men så grymt skönt det är att va ledig på helgerna!! Löövli..
Imorrn blir det afterwork med tjejerna och några killar på jobbet. =) 14 st totalt.
SLutar ju kl 17 sen bär det av ner till Biteline och sen hem till en tjej på jobbet för lite förfest.. Blir vell kanske utgång.. Få vell se. Längtar som en toka nu.. Så jäkla härligt gäng.. =)

Hej hopp!
Ännu en helg lider mot sitt slut.. En vecka innehållande mer skoj och fest än vanligt =P

onsdag gick jag ut med jobbet.. Satte oss i Daltonstältet där vi åt lite taco och drack pissvin.. hehe.. Sen drog jag Dessy, Alex och Emma till tivolit där vi blev som barn igen =D Mkt skoj!!

Torsdag: På kvällen ringde pappa och sa att han och Lena hade lagt till nere i hamnen så då stack vi dit och hälsade på.

Pappa och Jonas inspekterade båten


Lena glassar


Pappa, Lena och Mariana =)

fredagen lyxade vi till det lite extra eftersom ingen av oss skulle in på området. Jag, Olle, Kajsa, Elin, Alex och Dessy slog oss ner på Invitos utesevering där vi åt och drack gott (och dyrt) hehe ;)  
Jag åt: Bistecca alla Griglia. Grillad biffstek med vispat parmesansmör & toscansk sommarsallad med confiterad vitlök & friterad mandel potatis. 
Det var supergott förutom att jag och alex inte fick någon potatis.. =/ Lite bitter blev jag allt.. MEn som tur va vägde sällskapet upp.. Hade verkligen en toppenkul =) Efter det gick jag upp till Jonas mm som var hos Danne där vi spelade lite kort och sen åkte vi hemmåt. 


Dessy, Elin och Jag


Ojoj.. har va jag allvarlig. Håller hårt i väskan ;)


Alex, Olle och Kajsa


I lördags var vi (ca 20 st) i Nacksta och grilla och spela brännboll innan det var dags för mig och tjejerna att gå ner på gatufesten och lyssna på Tomas Ledin.. Sen gick jag till kårhustältet innan det var dags att åka hem.. Även denna kväll va kul.. 


Carl, Anna, Cicci & Danne


Elin, Nina, Malin, Malin och Jenny 


Tomas Ledin!! Mökade oss frammåt sakta men säkert ;)


Elin och tjuren ;) 


Esko och Carl


Jonas, Danne och Catrin hade skoj =)
 
Sådär! Nu är det nattinatt för mig.. Börjar 8 imorrn. Hejsvejs!