Igår kom brevet från CSN... Återkravet på 18 682 kr var däremot mindre än vad jag trodde som tur va :P Trodde det skulle vara typ det dubbla. Det betyder att inte alla mina besparingar går åt ;) hihi.. Betalade räkningen på en gång så man kan glömma den lika fort. 

Nu längtar jag tills imorgon för då ska jag, Laurin, Olsson + en annan gå ut och äta och sen gå på bio. Blir Sex and the City! Hade en himla tur idag, för efter lunch kom chefen in och frågade om jag ville ha biobiljetter som går ut imorgon (fredag) så jag fick 4 st. Inte alls dumt! Då blev ju kvällen nästan gratis ;)  

Nu börjar det närma sig.. Imorgon ska uppsatsen in och då bestäms det om vi får gå upp med den eller ej. Men jag tror vi ligger rätt säkert. :P Jag och Emma har jobbat som illrar nu och varit väldigt flitiga när vi väl har suttit och jobbat. Igår satt vi 8:30-15:00 och idag satt vi 9-14:30. Vi har i princip gjort klart allt förutom innehållsförteckningen, förord, disposition och sammanfattning. Men det ska vi börja med till veckan. Känns helt sjuk att det snart är över. Inge mer plugg om jag nu inte vill :P

Idag ska jag unna mig en lugn eftermiddag.. hade tänkt åka och hälsa på Henke och Sofia efter middagen och bjuda dem på lite marängsviss! =) Mumma!!


LIlla Niimisen!


Warpad Skorpan


En liten bit korv!

Warpade bilder tagna för ca 3 år sedan.. Va vackra vi va! :)  

Todels!

Som lovat kommer här lite bilder från bravaderna på båten! =)


Jenny och Marcus


Karin, Kricka, Robert och Dahlsten


Jenny och jag


Marcus och Karin


Thomas, Kricka, ja och Jenny


Robert och jag


Karin fick finfrämmande ;)


Marcus, Benny, Jenny och DanneSådär.. Kameran fick inte följa med på kvällen så det är rätt städade kort ;)