Trots en heldag på dagis så har tokfransen fortfarande spring i benen =P 
 
 
 
 
 
Imorrn åker J till fjälls och bygger på stugan så jag och V får helgmysa själva. Får se vad vi hittar på, blir iaf en tripp till Birsta för mig och Sofia och då ska Vicke få vara med mormor, Kenta & Emma =) Ska köpa hem en massa gotta som vi kan lördagsmysa framför tvn. 
Tänkte lägga in en film på en överaktiv Vicke från idag men det får bli imorrn stället. Bjuder på en till dagisbild så länge =)
 
Idag efter jobbet drog vi iväg till Birsta och köpte en overall åt Vicke! Vi fastnade båda för en knallblå Kax! =) Vi var kanske ute lite sent för det fanns ju knappt några storlekar i butikerna.. Får se om jag orkar kolla på några fler ställen =P 

På Victors dagis kan man som förälder gå in på en hemsida där de lägger upp bilder på barnen på den avdelningen. Där lägger de även ut veckans matsedel och veckobrev. Tummen upp! Man har ju inte koll på vad de gör där på dagis så då är det ju skitkul att åtminstånde få se bilder på lillhjärtat. Tex förra veckan var de en sväng till skogen och kikade på kottar och stora stenar! =)  
 

Gäller att vara koncentrerad när man målar


Promenad i skogen


Håller på med lera, (Victor i gröna aptröjan)

Sångstund är kul =) 
Tittut!!!