Igår var jag iväg på byråfest.. alla unga på redovisning och revisionsbyråerna (5 st olika företag) samlas, äter och leker lite lekar. Va min första gång igår.. Himla kul. Intressant att alla jobbar inom samma yrke =P

Söndag och första advent! =) På eftermiddagen va jag ner på stan och julskyltningen med mamma, Kenta och Emma..  och sen bar det iväg till Birgitta som bjöd på middag.
Efter det åkte vi vidare till Henke och Sofia där vi åt peppisar med ädelost, lussebullar och glögg såklart! =) Himla mysigt.. Såg på en film också men den va så dålig så jag kommer inte ihåg vad den hette. =P
kl 22 landade Esko så då var vi dit och hämtade honom på midlanda. Innan läggdags blir det till att betala alla räkningar =P  De va min söndag..

På fredag bär det av till Östersund men hjärtat, Henke och Sofia. Bli stan, basta, gå på Jamtli julmarknad och god mat... Typ. =P Kul ska det bli iaf att åka iväg på en liten minitripp =)

Nattinatt

Dagen började ju inte på topp direkt. Stress va ordet.
Taxin kom ju och hämtade mig och när vi hade åkt några km så upptäckte jag att jag glömt alla biljetter! =/ Som tur va var taxichauffören snäll och vände fast att hon skulle hämta upp 2 st till. Det innebar att vi kom till midlanda 10 min innan det skulle gå. =P

Efter en brummig tur i ett liiiitet flygplan så landade jag i Bromma kl 8 (kl 9 började kursen).. där skulle en taxi (förbeställd) vänta på mig och köra mig till hotellet. Men ICKE! Ingen taxi med mitt namn. Frågade nån kille i disken och han hade ingen aning.. Gick ut till parkeringen och sa till att nu måste jag verkligen ha en taxi. 25 min för sent & i värsta morgontrafiken!!! Vilket gjorde att jag fick dubbelt så brottomt.. Inte kul.. Kom 10min sent till kursen..

Kursens första dag gick bra. Blev även en sväng på stan.. Men jag hittade inget. =P 

Morsning!   


SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv....


Ja.. Är detta jag? Det där med kalendern stämmer väldigt bra! Hehe.. Jag är en flitig användare av den. Så ja.. det stämmer vell hyfsat!