Idag har jag jobbat på MM.. 9.45-21.45 skulle egentligen slutat 22.15 men fick sluta lite tidigare.. Usch va inte helt kul eller bekvämt att jobba så där länge.. Tur att de va mkt folk så dagen gick.. Men det gick iaf över förväntan..  =)
Nu sitter jag och jäser i soffan till uppesittarkväll..Och äter lite peppisar såklart!  Ska vell snart gå och lägga mig. för snart är det julafton.  =)

Så Gud Jul alla kära vänner!!! Framförallt till de jag kanske inte kommer prata med imorrn. Hoppas ni får en underbar jul med släkt och vänner med massa god mat! =)

KRAAM
Snart så är det jul =) Åhh.. alla klappar är klara oxå.. Himlans skönt.
Min Elin har ju kommit hem över jul så idag blev det lunch på coffee house med henne och frugan. Salamisallad och en latte =)  Mumma,,
Sen åkte vi in till Birsta och strosa.. Efter det bar det av hem igen. Mamma, Kenta och hans Emma skulle ju komma och lämna över julklappar till oss. Fick dock inte öppna dem.. så nu ligger de där och bara vill att jag ska slita upp dem =P

Här bjöds det på julskinksmackor, glögg och pepparkakor. Köpte ju en billig skinka på maxi och den smakade faktiskt riktigt gott.  

Hade för mig att jag skulle jobba på TH imorrn men så va det inte =P Bra minne man har. hehe.. Imorrn är det skola.. Blää... Men vi ska gå igenom nå övningar så då kanske jag kan hålla mig vaken iaf.

Imorrn blir det lite julfirande med far, lena och hennes tjejer.. Byta klappar och sånt! =) Spännande!!

Trevlig kväll gott folk

Jojomen.. Har nämligen tenta då =/ Hoppas verkligen det går vägen.. Gäller organisation II som ingår i fekB. 

Så nervös nu så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva =P  hehe..

Imorrn fyller iaf jonas broder Ante 18år!! Tror han har uppkörning även =P Spännande.. Hoppas verkligen att det går bra. Så där blir det tårta förhoppningsvis.

Nu ska jag dra täcket över hövve och hoppas att jag kan somna nån gång. =) Hittade en gammal bild haha.. Passar ganska bra .. för den visar ungefär som jag känner mig nu =P Inte trött alltså..