Igår blev det ju som sagt lite festande.. Var bjuden till Dessy, en av sommarbarnen på TH. Blev bjuden på både det ena och de andra ;) Bäst av allt va alla läckerheter som stod på bordet. Namnam... Tre olika sorters ostar, kex, päron, chips, dipp mm .. Så det satt man ju och sulade i sig hela kvällen :) Hade iaf himla trevligt. Orkade däremot inte hänga med på krogen vid tolvsnåret eftersom jag hade varit uppe tidigt..  Jag är inte lika pigg som tonåringarna ;) Mohaha!!


Alexandrorna, Olsson och Backlund!!


Värdinnan Dessy, en aning på lyset =P


Olsson och jag!!


Jag och alex iag.. de andra fyra kommer jag inte ihåg vad de heter =P Inte från TH iaf. hehe..

Idag är det ju inte vilken dag som helst. Det är ju första advent!! Och jag har inte fått nån julkänningar än =(  Vi åkte iaf ner till stan en sväng och träffa pappa, Lena, Linus, Linda och farfar...  Blev bjuden på söndagsmiddag hos Lena sen även =)  Det tackar vi för!  hehe.. 

På stan va det ingen höjdare iaf.. Regnade gjorde det också.. Vi va in på Åhlens och köpte en adventsstake och pynt till den.. Och en söt tomte  på cervera.. Köpte även lite hårpulver på sax & kam där Anna jobbade just idag.. Va ett tag sedan man va och hälsade på =P     


Fick med allt på samma kort =) Visst blev det lite juligare?!

Nu blir det film!

Inget speciellt har skett i veckan som gått.. Jag har pluggat på som vanligt..Jobbar på MM i helgen..  Har hunnit med en sväng till Birsta oxå. Jag skulle ju fira mina betyd med att köpa saker till bara mig =)
Blev lite underkläder, två skjortor, en tröja och en kofta. =) Supernöjd med allt!! 

Igår var jag ju föresten på en företagspresentation på KPMG. Där skulle jag absolut kunna tänka mig att jobba..  Blev en dryckesprovning av julens drycker.. Va tydligen inte bara glögg man drack som jag trodde =P Det bjöds på sherry, madeira, årets 08-glögg, masala och portervin. Och till det fick vi en bricka med ost, nötter, mörk choklad, ischoklad, dadlar, fikon och pepparkakor med ädelost på. Mummsfilibabba!! 

Åhh.. nu äre snart jul!!! =)  Längtar som en tok.. Och på söndag är det ju julskyltning på stan. Å jag är ledig så då ska jag absolut slinka ner en sväng.  Kanske hittar nån klapp =) 

En liten bild på en vinteriller.  Imorrn blir det skola, sen träning...

Byebye
 

Liten uppdatering här kanske =P 
Igår bytte Jonas mina baklyktor och en givare som vid bakhjulet.. Vilket slit.. Men snyggt blev det och ABS lampan slocknade ;) Mycket bra eftersom jag har besikting imorrn på bilen =/ Hoppas verkligen den går igenom.. 

Idag så har det blivit jobb på Trygg Hansa.. Efter det blev det en fika på Barista med Dessy, Alexandra och Theresia. 

Du är vad du äter nästa!  =)