Vilket grymt väder det har varit i påsk då. Så härligt när man för en gångs skull är hemma och är ledig. Dessa fyra dagarna kom väldigt passande.. Men vi har inte legat på latsidan int! Utemöblerna har fått sig en omgång vilket har tagit oss totalt 3 dagar.  Först spolade vi av dem med högtryckstvätten, sen pensla vi på ett rengöringsmedel innan de skulle soplas av igen. Sen skulle de torka och tillslut oljas in. Vilket grisgöra. Skönt att det är gjort nu iaf. Kommer definitivt att köpa underhållsfria möbler nästa gång! =PStol 1 från vänster: Avspolad
Stol 2 mitten: Orörd-varken oljad eller avspolad
Stol 3 till höger: Avspolad och inoljad!! 


De har såklart grillats en hel del gomat och så har jag svängt ihop lite bullar!  
Sen har vi även fått besök av farfar och tagit oss en sväng ut till Indal för påskmiddag hos mormor & morfar.

Idag kikade Henke & Sofia och Danne förbi så då invigde vi utemöblerna. 


Hjärtat va är lite småkrasslig så han satt med tjocktröjan på.. 

Jag satt och stekte! 


Avslutar med en liten tjockisbild tagen förra veckan =)  v 35(34+6)


BARA 29 DAGAR KVAR!!! <3

Har haft fullt upp i helgen trots att hjärtat inte varit hemma. Han brukar ju alltid ha eld i rövva och hitta på en massa projekt annars. I lördags tog jag och Dessy en sväng på stan. Blev en tröja till mig, en body butter och en liten filt till lillen.

Sen på söndag åkte jag, pappa, Lena och farfar till vattjom där det var auktion. Var bara en massa skrot där så vi åkte hem till farfar istället. Där däremot hittade jag lite saker =)

Mjölkkannan och kopparkärlet ska fyllas med lite blommor är det tänkt. Ska bara knåpa bort siffrorna så blir de finemang! Lådan ska få flytta in är det tänkt.. får se vad jag hittar på med den. Igår kväll blev det muffinsbak för att fördriva lite tid =) Gjorde även glasyr till! Mums mums..

Idag har jag fått bekräftat varför jag ser lite småsuddigt på långt håll. Jag är tydligen närsynt plus har brytningsfel! Så nu blir det till att införskaffa brillor. Lite läskigt är det allt.. =) Kommer va hyfsat ovant att gå runt med glasögon hela tiden. 

Nattinatt
Idag var det dags igen för ett mvcbesök och allt såg bra ut. Tyvärr så kunde inte pappsen följa med eftersom han åkte till Åre på kickoff med jobbet idag och blir borta hela helgen =(

Sf låg på 33 cm och lillhjärtat slog 144 slag/min, något fler än tidigare gånger då de legat på 130-136 slag. Kan i och för sig bero på att lillen var vaken idag! Har den senaste veckan fått rätt ont mellan benen och är nu ständigt kissnödig. Enligt bm berodde det på att "den" sjunkit ner med huvudet rätt så långt. Bebben är dock inte fixerad ännu. Eftersom det äntligen är helg och jag är gräsänkling så lyxade jag och lillen till med en smaskig pizza till middag och nu ska jag inta soffläge och bara mysa på =)