Ännu en uuunderbar dag! :) Vi har hunnit med förmiddags/lunch bus hos Algot, Anna och Peter plus Ville, Jenny och Pierre. Mycket bus och nån liten tår där på slutet. Victor tvärslocknade efter 2 mini bilen ;)

Sen har garagetaket blivit skottat och huset blivit städat :p

Bara 1 vecka kvar nu som 25-åring så ni vet!! ;) På söndag kommer jag bjuda på lite gotta men återkommer närmare om tid för er vill komma.

Lördag och helgmys med en massa skratt! Vi har varit ute och skottat snö, åkt snowracer, gått en prommis och vart på ica =P Helt utan stress hehe.. Sen svängde jag ihop en 3-rätters mysmiddag till mina killar som en sen alla hjärtansdag present, eftersom jag jobbade hela dagen+sena kvällen i torsdags.

Dra mig baklänges vad gott det blev =) Kantarellsoppa (egenplockad), italiensk fläskfilé och egengjord pecannötsglass! Mummmma!!  Victor gillar sin motorcykel ;) 


Och gillade att dansa till en jäkla schlager! Älskade onge! <3
 
Bebis:
Här går det undan och imorgon går vi in i vecka 18. Bebisen väger nu 250 gram, är 20 centimeter långt och har börjat lagra på sig mer fett i kroppen. Fingrar och tår börjar se mer färdiga ut och man kan ana alla de små linjer som senare kommer att bli fingeravtryck. Den hitintills snabba tillväxten kommer nu att sakta ned något till ett lugnare tempo. 
 
Jag: 
Nu börjar det kännas att man är gravid, stor & floffsig som man är =P Har även fått lite halsbränna och sen har den jäkla foglossningen i korsryggen kommit tillbaka. Brukar träna en dag i veckan men det får jag nog sluta med för då kan jag inte röra mig på kvällen. 
 
I tisdags fick vi äntligen lyssna på lillens hjärtljud =) Jag har inte känt några rörelser än så det var skönt att få parveln där inne bekräftad! Hjärtat slog fina 152 slag/min, och med Vicke låg det jämt på 130-136 slag. Nu ser vi fram emot 6 mars och UL =) 

Vicke myser på bäbis!!