Tacolunch hos mig idag med trevliga mamisar och bebisar. Det blev flera avbokningar i sista minuten så vi blev bara fyra stycken, Sandra+Juni, Sofie+Oskar och Marie+Sondre. Efter att de åkt klädde vi på oss och tog en tur med pulkan i finvädret.
På eftermiddan kom Jonas släkt och firade moi!  Fick päsingar, en lurvig pläd, pressentkort på Birsta city och krämer från body shop =) Stort tack alla som uppvaktat mig. Jag blir alldeles rörd! =)
Oskar gick en husesyn, 9 månader gammal. Ser så roligt ut när lilla han kommer gåendes ;)
Victor ser lite less ut =P
Alla grabbsen ville inspektera diskmaskinen
Puss på dig Juni =)
Tjejtjusaren vår ville bara pussas
Galenpannan med ett jack och ett blåmärke i pannan
Korv och mackisar till middag men han åt typ bara korven =P Något han fått från morfar kanske?

Victors gammelmormor och Tore
Farmor, farbror och gammelmoster
Mor & son <3
Nu på torsdag börjar jag jobba igen.. och nog känns lite vemodigt att inte få vara med lillhjärtat hela dagarna =( Men jag vet att han kommer ha det bra här hemma med bästaste pappsen! Så, åter till jobbet där jag kommer jobba heltid mars och april, och sen bara jobba torsdagar och fredagar till och med september.

Så nu är man 25 bast då! :) Har haft en förträfflig födelsedag och blivit firad både fredag och lördag. Fick bland annat bidrag till rhodosresan, kokbok, blommor, skedar, Mateus skål, underkläder, två dukar, örontermometer. Fick även ett blomsterbud från mitt hjärta som va i fjällen! :) Så himla fint!! Hihi..

Idag har vi varit och kalasat för Elliot och Loke som blev 1 år! Helt galet fort det gått. Lätt att komma ihåg deras dag eftersom vi fyller år samma dag :) Victor valde att ge dem vattenfärg, bok, kastrullset och köksredskap.

Efter kalaset for vi hem till pappsen som precis hade kommit hem. Som vi längtat!! 5 dagar som ensamstående. Inte lätt att vara helt själv när man har en liten =/ Typ inatt när skrutten vaknade halv tre och hade bajsat ner hela sig och sängen. Ajja.. Inte alls glamoröst ;)

En trött och förkyld liten Victor tyckte det var dags för gröt kl 05 igår morse..  =) Busig även då!Vi saknar pappsen redan efter en natt! Kom heeeem nu ;)
Igår var vi och härja på drakis med Erika, Alex, Elliot o Loke. Sen kom morfar och hämtade Victor medan jag åkte och storhandlade lite föda. Och när jag kom innanför dörren så hade prinsen slocknat på moffa. Va inte bara jag som var helt slut efter en massa bus ;) Jag kunde till och med klä på honom overallen utan att han vaknade. Haha!!


Idag har jag typ bara städat hela dagen inför helgen plus att vi tagit en prommis . Känns lite småkonstigt att man fyller 25.. halvjämt och allt. Nu ska jag baka lite beskvier och imorrn ska det bakas ännu mera =)