JObbade min sista dag på Media Markt idag! =) Känns himla bra.. Men lite vemodigt.. kommer sakna endel härliga människor såklart! Fick även ta ner mitt kort och skriva min signatur som de sedan sattes upp på tavlan i kassarummet.. Men skönt att de inte blir nå mer jobb på helger =)  De hade köpt en blomma tårta åt mig.. och ja hade ju tagit med mig en tårta oxå så det räkte nog till alla som jobbade. 

När jag kom hem grilla jag och Jonas.. kött, nypärer, sparris, tomater och svamp =) Nam nam!! 

Lämnade in uppsatsen i fredags oxå.. Hoppas vi inte blir totalsågade på torsdag då tre grupper ska opponera på de vi gjort.. =/ Hehe.. Men det blir nog bra.. Snart är äntligen detta läsår slut iaf..

Tack och hej

I söndags hade vi en heldag ute.. Blev fiskning i Norrhassel för hela slanten.. Åkte iväg 8:30 på morron och kom hem kl 23 på kvällen. Helt slut. Hehe.. På första stället fick jag en regnbåge på 700g och Jonas fick en röding på 1 kg. Bilder kommer! Sofia och Henke fick inget så vi for till en annan tjärn. Jonas fick en öring och sofia två öringar.  
Hade ju med oss massa fika, lunch och middag så det gick ingen nöd på oss. =P 
Va ju även toppenväder hela dagen och väldigt varmt så jag brände mig såklart. Ser ut som ett stoppljus i ansiktet och på bröstet.  Aj aj.. Ont som tusan gör det. 

Ja. vad mer... Jo vi ska lämna in uppsatsen på fredag kl 13 =/ Hoppas verkligen vi hinner.. Och att vi inte skrivit nått som är tokfel. Är uppe i 37 sidor nu. Ska försöka få ihop de sista imorrn så vi kan läsa igenom och rätta allt.

Va ju även och kollade på ett hus idag =) Hur mycke folk som helst där på visningen. Tyvärr va de lite för slitet och kanske inte riktigt värd de pengar som de begärde. Hela övervåningen såg helknasig ut så det är iprincip bara att riva alla väggar  och bygga nytt. Men det kommer flera hus.  Om inte annar kanske man kan bygga =)
Mitt drömhus =) VILL HA!!! (Fiskarhedenvillan)
Tänk att smälla upp detta hus på en tomt vid en sjö... ;) Not bad

Ne nu blir sussning.
 

Har haft fullt upp i helgen.. På fredag hade jag tenta.. Och det gick hyfsat tror jag.. Hoppas jag inte va helt ute och cykla.. =P Efter det åkte jag til farmor & Göran där jag blev bjuden på golunch.

Jobbade även på MM lör & sön... På lör hade vi 20% rabatt så det va tok mycket folk.. Kul att det händer lite.. =)  Ha ju sagt upp mig på MM så jag jobbar där till den sista maj. Dvs en helg(v22) till på MM sen slutar jag!! =)
Sen blev det såklart en grillning även denna vecka som alltid, igår. Åkte ut till sjön och danne hade muurikkan med sig =) Jamjam..

Veckans schema:
Mån: Skola, träning
Tis: Jobb på TH, fiska
Ons:Skola sen jobba eftermiddag på MM
Tor: Skola 
Fre: Skola, funderar på en tjejkväll
LEDIG hela helgen!!

Farfar köpte även en stuga idag =) Längtar tills jag få se den..

Hejsvejs