Måste ju upptatera er läsare om att Vickemus numera passerat 5-kilossträcket. Sist (i tisdags) vägde han 5060g!! Not bad. Inte konstigt att lilleman har världens snusigaste kinder ;)Mysbild tagen imorse. 

Lilleman fick assistera fotomodell i helgen, som vanligt ;) 

Hur vacker får man va! =) 


Har haft en alldeles förträfflig helg med en massa skoj och god mat. Nu har även vårt midsommarsällskap åkt hemöver så nu finns det tid att lägga upp lite midsommarbilder ;) Ska försöka göra det imorrn. Natten!
Vi har varit flitiga i helgen och idag. Är ju lite jobb med det här med hus =P Men vi har iaf varit och köpt lite blommor med svärmor som vi planterade i rabatten i lördags. På kvällen drog vi upp till stugan i Vigge där pappa & Lena var och åt grillat. Dit kom även Mariana, Magnus, Linus, Cicci o Linda. Super trevligt som vanligt =PSnordyrt med blommor (perenner) så det blev lite glest innan växterna tagit sig. Får komplettera allteftersom.


Idag var det dags för fotografering på lilla familjen. Knäppte kort på alla tre som förhoppningsvis kommer med i tidningen nu på lördag plus ensamkort på lille charmknutten! Han blev så himla fin <3   

Kvällens aktivitet bestod av gräsklippning i det fina vädret. Är ju lite som terapi men vår gigantiska gräsmatta =P Skrutten är visserligen självgående men en åkgräsklippare önskas snarast! ;) Var ute i ca 2 h idag och är ändå inte riktigt färdig. 

Lillen och pappsen va också ute. Såg ut som en liten michelingubbe =) Slocknade som en stock i bärselen.God natt säger vi!