Hämtade hem en sång/sagobok i torsdags som man får av kulturmagasinet. Vicke och pappsen satte igång och sjung för fullt! ;) Vi var ju på babysång på piccolo med Alex, Johan, Elliot & Loke i tordags. Var rätt så skoj och lilleman sov som en stock i 3 h efteråt =P Men i oktober ska vi börja på kulturmagasinets babysång och den tror jag mer på. Efter sången så strosade vi runt lite på stan och fick även med mig lite kläder till mini. Blev även två par bamsesockar. 


Tröjor från H&M


Monsterbody från Lindex och tröja från H&M
Så kul tyckte Victor som greggla och blåste bubblor hela tiden :P


Busongen i sina hängselbyxor i fredags ;)


Niimisen tycker också babysittern är rolig

Skorpan lika så..
Hej hopp!

Åhh.. hur länge ska jag sitta här då?  *suck*


Väntar och väntar... 


Får väl kika lite närmare på tossingarna som rör sig där nere..


AHA! Där är den där tossingen igen! 


Jag ska äta upp dig :)


Åh va roligt! 


Idag pös jag och lilleman upp till min mormor och morfar vid lunchtid. FIck oss lite mat och sen tog vi en lov ute på byn med Victor i barnvagn. Vi grävde upp en rabarberrot och så fick jag med mig en burk hemmagjord lingonsylt därifrån =) 
Och morfar

Förra veckan köpte jag ett supersött tyg på Panduro som skulle passa perfekt som sängkläder. Frågade snällt lilla mormor om hon kunde sy vilket hon visst kunde. Nu var hon klar så jag fick med mig dessa hem =) Blev två påslakan och två örngott. Tusen tack snälla mormor!!


La ner skrutten så man ser hur fint det blev! =) Helt fascinerad av sina djur vanför sängen. 


Glafisen vår! 

Så nu ska vi kika lite på tv och sen imorgon ska vi på babysång med Alex och grabbarna grus! =) 
I fredags kom Alex och hennes små troll ut till oss. Jag hade kockat ihop grillad kyckling med sallad :P Blev en massa bus, surr och en välbehövd prommis här ute på landet.Trollet Elliot som inte kunde sitta still :) Full fräs hela tiden! hehe.. 


Söta Loke med mamma Alex. Han visade prov på att han kunde höras mest av alla. Låg och typ skrek för skojs skull ;) Tokfrans!

I fredags åkte även pappa Jonas iväg och skulle fjällvandra, jämtlandstriangeln. Så jag och Vicke har fått klara oss helt själva ;) Har gått finemang iaf. Lite ensamt har det blivit på kvällarna så då har jag tjuvat Victor och legat och hållit om honom istället =) Han sover ju annars i sin egen säng.

Igår så åkte jag och hämtade syrran och drog ner på Selånger marknad en snabbis. Blev några hundringar fattigare men ooo så nödvändiga saker jag köpte ;) Blev en tavla till lillemans rum, en svampkorg och 14 par strumpor ;) Sen fick lillfisen tre gregglisar av moster och en tröja. 


Superfina dregglisar


Fisken är i trä och fenorna i rost.

Efter selånger drog vi upp till Vigge för surströmmingsskiva :P Pappa, Lena, farmor, Göran och farfar var där. Jag provade men det faller mig inte riktigt i smaken! Så jag gick lös på sill & pärer! ;) Det va gott iaf!
Titta vilken fin boll


Jag ska äta upp dig fluga!!!Nu har vi precis gått en prommis på ca 40 min.. Victor sov som en stock hela tiden men så fort jag stannade vagnen på gården så slog han upp sina två blå! ;) Nu ska det busas lite till!