Idag har vi äntligen lämnat in vårt pm. Rätt nödj med vår insats faktiskt =) Sen fick vi också det pm vi ska opponera på. Så nu ska jag sätta mig och leta fel =P Och det som är bra.. Imorrn kväll blir det födelsedagsfika för Alex som fyllde år igår!! =) Grattis grattis! hehe.. SKa bli kul att få surra lite med bruttorna.. brukar alltid va trevligt. Nä nu ska jag inta sängläga. Nattinatt
Todilo!! Igår fick ja och Jonas äntligen våra telefoner (iphone) som vi beställde för några veckor sedan. Så nu sitter vi och pillar på var sin sida i soffan. :) hehe.. Snart ska vi till Lena på lite 50års firande!! Så här blir fest natten lång. Hehe.. Nu ska vi rusa. Första inlägget med mobilen:check

och 3 månader kvar till jul =) Hihi.. härligt härligt. Efter skolan åkte jag till Plantagen och köpte lite höstblommor hem och till mamma. Blev ljung och ett lila kålhuvud och så hade jag en silverslingerblomma sen innan. Jo plus två äpplen(ej äkta) som jag stack ner i krukan. Blev faktiskt himla fint..

Inga framsteg på tomtfronten än. =( Va och kikade på en annan tomt idag i Attmar men den låg alldeles vid vägen.. Ingen hit alltså. Är ju helt kär i tomten i S så den blir svårslagen.. Håller tummar och tår för den! =) 

Fortfarande toook mycket i skolan.. Suck.. Just nu håller jag på med en pm som ska vara inne på tisdag och sen på torsdag ska vi åka till Östersund och opponera på andra eftersom halva klassen sitter där uppe. Ska bli kul att åka iväg en sväng iaf =) 

Nu ska jag återgå till skolarbetet - Läsa igenom två engelska artiklar.  Skoj skoj! 

bye