ÄNTLIGEN har vi fått tillbaka elen efter att ha varit utan i nästan två dygn. Igår var vi utan täckning på mobilen så då var vi helt strandade här. Inte nog med att det var 13 grader här hemma och kolsvart inne så kunde vi ju vaken ringa, skicka sms eller kika på internet. Mat kunde vi ju inte heller göra... I måndags fick vi äta hos Henke och Sofia och så fick vi ta med oss en termos hem med vatten så vi kunde göra gröt åt V på morgonen. Victor stackarn hade fleesjacka, fleesbyxor, mössa och raggsockor inne! Det var liksom droppen! Så igår flydde vi till morfar och Lena och sov där inatt. Nu har äntligen elen kommit tillbaks iaf.När man blir utan något så väsentligt som strömmen så förstår man hur beroende man är av det.. likaså av telefonen.


Lillen var glad i alla fall =) 

Vår stackars granne mittemot oss fick en bautatall utanför dörren sin =/  Här håller de på att såga den i mindre bitar. 

Idag har vi varit till Linusen som fyllde 5 år!! Stora killen nu =) Lilleman fick ett barnmonopol av oss och vi fick gudomligt god smörgåstårta och vanlig tårta.

Jädrar vilket väder det vart inatt då. Trodde allvarligt att huset skulle blåsa bort, lr taket i alla fall. (Som tur va så rykte bara tre takpannor) Vi vaknade vid 3tiden inatt av att hela huset svajade. Kikade ut och nästan alla grannar var ute. En av grannarna fick en bauta tall rakt över sin gård, precis intill huset =/ tur jag inte såg det inatt för då hade jag nog aldrig kunnat somna om.

Eftersom vi inte haft någon el eller varmvatten på hela dagen så fick vi åka och duscha hos morfar och Lena innan vi for till Birsta. Gick loss inne på polarn och pyret nu när var 50 % :). Åtta plagg fick följa med oss hem.

Middag fick vi hos snälla Sofia och Henke. Fick även med oss en termos med varmt vatten till Victors gröt och det var nog tur det för vi är fortfarande ellösa =( 17 grader står tempen på nu..

Hörs imorrn om vi inte fryst fast i sängen ;)

Vi har haft ett alldeles förträffligt julefirande iår och bara umgåtts med nära och kära. Blev tre firande för oss i år. Först hos morfar och Lena den 23e, sen på julafton på förmiddagen hos farmor och Tore och på kvällen hos oss =) Har ätit julmat så det står ut genom öronen och garanterat gått upp 10 kg ;)
För att inte tala om alla fina klappar vi fått, och speciellt Victor! Han har fått bl.a en massa päsingar, fina kläder och ljudliga leksaker =) Tusen tack allihopa ännu en gång!

Blev lite sent på uppesittarkvällen få Victor fick snussa i Linus gamla säng. Gick finnemang. 


Syster, Göran och farmor


Lillen i puffen han fick av Linus med nallen från Cicci

Farmor och Göran behövde lite Magnusassistans när de spelade bingolotto!

Jul hos farmor

Vill gärna klämma lite på kameran

Klåfingrig har man blitt 





Mera julklappar hemma hos oss



Smakar ju bra

Allt skulle filmas ;)

Första mötet med tomten

Victor sitter i tomtens knä! Han ser ut som en docka vår lilla prins ;) hehe..

Julklappslek för oss vuxna 

mamma, moster Annica och moster Anna
Provkörde pulkan på köksgolvet
Det var vår jul =)