Har varit helt underbart väder ute nu i helgen.. En aning för varmt till och med.. Tempen står på 33.2 ute nu =/
I fredags gick jag och Jonas ner till Anna där vi klippte oss, plus att jag färgade håret. Najs att bli lite sommarfin =P

Sen igår åkte jag ut till mammas stuga och låg på gräsmattan några timmar och solade.. 
Hade solkräm på mig men brände min som tusan ändå.. magen, benen och ryggen bränner som attan =P Trodde inte solen va så stark...

Jonas och Henke har ju åkt på en bilfestival nere vid Linköping så igår kväll for jag och Sofia ner på stan och satte oss på Olearys uteservering och åt. Himla gott och trevligt =) Tog även gudomlig jordgubbsgdrink!

Eftersom jag brände sönder mig igår så kan jag inte vistas utomhus hehe.. så idag blev det sovmorgon och bus med älsklingarna.. Ska vell ta en sväng till Ica sen och köpa nått ätligt. 

 

Så där.. Nu va midsommarn över för iår.. Lite småskönt =P
Jag och Jonas spenderade fredagen i en stuga i Skälsjön som ligger en bit från Liden tillsammans med jonas familj..va 9 pers sammanlagt.  Va iaf himla trevlig =). Åt så det stog ut genom öronen hehe.. 
Tyvärr så ville inte vädret vara med oss.. Regnade iprincip hela tiden.. =( Blev bara där en natt sen åkte vi hem till djuren. 

Morsning!

Har jobbet idag som vanligt fast det blev inte så mkt reglerande.. hade kundmötesutbildning nämligen. Inte helt dum heller... Ska absolut ta till mig lite av de.. =P
Efter jobbet fick det bli middag ute med hjärtat. Närmare bestämt på KebabCity. Jam jam.. Så nu stinker man vitlök så det räcker för en vecka ;) hehe..

Åt som sagt ute för jag skulle iväg så tidigt.. Emma hade en biobiljett över så jag blev medbjuden till förhandsvisningen av The Proposal. Måste va den roligaste filmen jag sett på länge! Skratta så jag höll på å döö.. Så denna kan jag verkligen rekommendera.. =) Fem stjärnor helt klart! hehe...

Nu ska jag bänka mig framför tv:n och se desperate housewives. Är ju säsongsavslutning =(.. Va ska man nu titta på på kvällarna framöver??

Ne Hejhej