Inget skoj som har hänt idag direkt.. Inget utöver det vanliga iaf.
Förutom att vi fick ett påskägg av jobbet! =) Det är aldrig fel!

Roligare och trevligare blev det fram mot kvällen. Ken och hans blivande fru Maria kom förbi och hälsa på! Himla trevligt.. Går allt för lång tid mellan gångerna tyvärr :P Fick även ett jättefint inbjudningskort till deras bröllop nu i augusti! Så glad för deras skull! =)
Sen kom även Danneman på besök.. Inte heller så ofta man ser han eftersom han numera jobbar i Sthlm.  

Så det va den dagen =)

Äntligen så är denna hemska tentavecka över! Fick tentan den 22 och nu idag kl 12 skulle den lämnas in. Va nog den svåraste och mest omfattande tenta jag skrivit och då var detta en hemtenta. =/ 
Satt uppe till 4 inatt för att bli klar och vid 6:30 ringde klockan. Sen var det jobb i vanlig ordning och sen blev man bjuden på mat av finaste hjärtat som tyckte att jag hade slitit så hårt! =)

Vet inte alls hur det gick. Svarade på samtliga frågor men man vet ju aldrig om man tolkat frågorna rätt. Ajja den som lever får se :P 

Så nu har jag tid över för en fika igen ;) 

  

Det har varit en alldeles förträfflig dag idag. Fint och lagomt kallt vårväder. Jag väckte Jonas lite snällt med att komma insmygandes med dammsugaren för här skulle det städas ;) hihi.. Jag hade ju faktiskt varit uppe sedan 9. Så här har det städats och tvättats.  

Jag och hjärtat åkte sedan en sväng ut till Media Markt där vi köpte en extern hårddisk så vi kan lägga över alla tusentals bilder vi samlat på oss. Sen åkte vi på Ica Maxi där vi köpte lite mat och lördagssnacks.  Jag stod och kikade på oxfiléerna och så ser Jonas att det står 0,105 kg på en av dem. Blippar in den och den går in för 20kr!! Mohaha... Klart som tusan att den åkte ner i kassen. Som tur var så blev det ingen avstämning. Lite dåligt samvete har jag kanske men det var ju faktiskt inte mitt fel att nån satt decimalen fel. ;)  

Här serverades det mumsig kycklingsallad till middag och en kiwi till efterrätt. Gott gott.

Här sitter jag nu framför datorn och ska försöka komma på nått ämne till D-uppsatsen. Lite panik har jag/vi allt. Lutar iaf åt nått med nedskrivning av goodwill men vi har inte kommit på någon passande frågeställning än. Förslag? ;)

Gokväll