Sådär nu är man hemma igen efter trippen från Umeå.. Åkte ju upp i onsdags och kom hem igår kväll vid åttatiden. Helt slut.. hehe.. I torsdags jobbade vi 07-23 och fredag 09-22... På lördag fick vi sluta kl 18 men då blev det partaj på kvällen.. Hanna, Johan och Oscar från MM Umeå följde med mig till hotellet och gjorde iordning sig där.. Sen blev det middag och partaj på Rex. Fick eskort hem av gänget hem halv 1.. Så det blev en hyfsat tidig kväll men jag kände mig som en överkörd säl. hehe.. Men de har varit himla roligt och vissa hoppas ja att ja får träffa igen. Helt underbara människor!!

Skulle ju egentligen bott på ett annat hotell än de andra som tydligen va lite finare men det va dubbelsängar på rummen så jag flyttade in till Lotta och sov där de första två nätterna innan jag fick ett eget rum. Gick ju bra det med förutom att hon snarkade ihjäl mig ;) Hehehe.. Hade väldiga problem att sova kan jag lova.. 

Köpte mig även en kamera där uppe.. Nikon D40.. Vi har ju pratat om att köpa en sån så jag slog till på en sån.. 2490 kr. Dvs ca en tusenlapp under va de egentligen kostar.. =) Så nu ska de blir knäppa av!! hehe.. 

Nä nu ska jag göra mig i ordning.. Ska till mormor & morfar och äta nämligen och fixa det sista med hennes dator. 

Tack och hej!
  
Fick nyss veta vart vi skulle skulle få vara på praktiken v.19 .. Och jag fick som jag önskade KPMG =) Not bad! Ska bli så himla roligt!! Så nu måste jag ju uppföra mig exemplariskt =)

KPMG är ett av världens ledande kunskapsföretag. Vi är verksamma i 144 länder över hela världen. Nationella företag bildar ett globalt nätverk med 137 000 medarbetare. I Sverige är vi 1 500 medarbetare och finns på 60 orter. KPMG erbjuder tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Oavsett var i världen våra kunder är, har de alltid tillgång till vår samlade kunskap och erfarenhet - både lokalt och globalt.

En annan rolig grej är ju att jag åker till Umeå imorrn =) Längtar lite.. Fast ja kommer såklart sakna älsklingen och fräsarna.. Uscha.. Pratade med Jonathan på MM där uppe och det verkar som det blir lite middag tillsammans med alla när vi kommer fram.. Jo blev iaf Best Western som jag ska bo på.. Verkar himla fint måste jag säga.. fyrstjärnigt och allt.. mitt i smeten tror jag =P. 

Nu ska jag ta och packa lite... Har tvättat konstant sen jag kom hem idag.. Men jag ska ju ändå va borta 5 dagar så det behövs ju en hel del.. 

Nattinatt och sen äre bara att ringa på kvällstid om ni skulle vilja få tag i mig =)
  
 
Ny vecka och mycket slit i skolan är vad som gäller för mig framöver. Har en hel del att göra på uppsatsen och sen på onsdag eftermiddag ska jag nämligen åka till Umeå =) Blir kvar där ända till söndag kväll. I jobb såklart... Men ska bli kul ändå. Media Markt öppnar ju på torsdag  så då är vi 4 st från s-vall som åker upp och hjälper dem lite. Kul att träffa lite nya människor också..  Jag har ju träffat dem ihelgen då de va nere här hos oss och alla verka himla bra!

Så det blir lite lyx att bo på hotell och äta hotellfrukost!! Får se vart jag hamnar.. Jag hoppade på lite senare än de andra och nu verkar de vara fullt på de hotellet som de andra fick.. Ajja.. Det löser sig nog. Ska passa på att umgås lite med Elin & Jenny hade jag tänkt.. Blir ju en hel del jobb för min del och långa dagar är det.. Men en fika lr två hinner man ju alltid med! =)

Såg nyss på nytt läge.. Usch!! Skulle grina om jag fick mitt nya hus renoverat av dem.. 60tal.. Grisfult!!
Fattas bara ett hus... Så om nån har ett tjusigt hus till salu så är de bara att hojta till =)