Johoo.. igår snöade det!! =) Det är såå mysig.. Kolla =) Va tvungen att knäppa ett kort. heheh..


 

Igår gjorde vi även en egen tvbänk.. hjärtats design =) Va lite tveksam till en början men jag blev faktiskt riktigt nöjd! Ekskivorna köpte vi på Kruta.. va ektrapris där plus att de kunde kapa skivorna i önskad längd för 24 kr =P

Hölll på hela jäkla kvällen igår... Men såhär ser den ut än så länge. Tvn ska upp på väggen och lite saker ska bort och läggas till... . Tex sorkarnas rör fick inte ligga där för Jonas =P  Sladdarna ligger lite huller om buller just nu. Klockan blev ju så mkt (00:43) när jag kollade..  Men det va skönt att äntligen få den klar.  Men resten får Jonas fixa.. För idag är det jubileum på MM och jag ska jobba 17-20:15. Kan inte jobba längre eftersom jag ska tentaplugga i skolan hela dagen.  Men det blir nog alldeles lagomt! =P 

Jo.. jag tror även att jag håller på att bli sjuk.. =( Är tung i knoppen, har ont i halsen och rösten skär sig ibland.. 

Ne nu ska jag göra mig iordning. =)
Japp.. nu äre helg och tentan är avklarad! =) Så himla skönt.. Och det bästa är att jag tror att det gick BRA!!! HEhe.. Jag fick ut bokslutet som var på 36 p. Och det krävs 50 för G.
Vågar nästan inte tro på det... När jag fick ut det kom en liten glädjetår. =)  För det är nästan omöjligt.. skitlätt att göra en felräkning eller felkontering och så är allt fel.. Har aldrig vart så glad när jag kom ut från tentasalen =) Hehe..

Igår efter tentan så åkte jag hem och sov 2 h. Var helt slut i huvve och jag sov säkert bara 3 h natten till fredag för att jag var så nervös..  Sen åkte jag ner till stan och köpte en halsduk, en tröja och ett skärp =) 
Sen bar det av till bowlingen som vi skulle ha med KF. OCh de flesta från TH var där. Va kul att träffa donnorna igen! 

Halv 8 hade vi bowlat klart och då skulle maten komma som de hade förbeställt. 20.40 kom maten.. jag höll på att DÖÖ av svält. Jag som var vrålhungrig redan när vi kom. Maten va iaf supergud och det va ju tur =P
Här är nån bild på några som jag jobbar med på TH.


Pontus, Dessy och Lovisa.  


Carro och Alexandra ville va med =) 
Alex som även kom 2:a på bowlingen Grattis grattis!!

Nä nu ska jag nog väcka sorkarna och sen städa lite.. =P Dom tycker det är så roligt att jaga dammsugaren!!  hehe..
Japp.. snart är den värsta av tre tentor avklarade. Sitter och skriver imorrn 8 till 13. Och på just den här tentan sitter man tiden ut och ändå stressar man ihjäl sig... Kommer skriva och räkna så det ryker ur öronen imorrn =P Hehe..  Ganska påfrestande.. 

Imorrn kväll blir det nöje oxå. Kontorsfixarna har bjudit till bowling och mat kl 18 så det ska bli himla trevligt. Vi från TryggHansa tänkte gå ut efter också eftersom det är så sällan alla ses.. Så det ska bli sååå roligt! =)  

Nä nu ska jag återgå till pluggandet..