På grund av min onda visdomstand/tandkött så ringde jag tandis imorse och fick en återbudstid en timme senare. Detta innebar panik här hemma eftersom varken jag eller lillen var påklädda och jag hade ingen barnvakt! Men jag slog en pling till klippan Alex och familjen Olsson som visst kunde ta Victor =) Tuusen tack!!  Va iaf en infektion så de spolade och så fick jag nån kräm och spruta. Hoppas det hjälper annars måste den dras =/

Vi har även hinnit med babysång i vanlig ordning då vi övade i kyrkan inför söndagen då Victor ska göra sin sångdebut! =) Så har man lite att göra nu på söndag så kan man komma till GAkyrkan kl 14:00 och höra en massa barn sjunga för full hals! 

Medan vi väntade på pappsen så fick Vicke ställa upp som modell och det gjorde han så gärna =) 


Övar på att sitta själv


AH! Det var ju lätt de här! Sa ju de mamma! 


Nu får det vara nog 


Imorgon är det babysim och så ska vi shoppa tomteskrud till lillen. Det var allt för idag =)

Glad första advent säger Victor som varit vaken en timme ;) Han hade på känn att första snön hade seglat ner!

Nu sitter han i sin stol och slår med sin skallra :)

Att man inte gör små utflykter oftare när det är så himla mysigt! Igår gick vi en prommis runt sidsjön tillsammans med Therese, Marion, Alex, Elliot & Loke. Jag hade tagit med mig kaffe och bullar och så satte vi oss på bänkarna vid vattnet. Även om det inte var jätte fint väder så var det supermysigt och allt smakar ju så mycket bättre ute på något konstigt sätt =P Vi var ute totalt tre timmar innan vi styrde kosan hem igen. 


Alex


Elliot


Theresen o Marion i vagnen

För att få en gnutta julstämning så följde vi med Sofia och Henke till julmarknaden i Bölom idag. Trots mycket folk så var den inte mycket att hurra över.. ingen av oss köpte något heller. Så nu har jag stora förväntningar på morgondagens julskyltning på stada! =) 

Karln min är på galej ikväll så jag har festat på en grillad kyckling och potatissallad, adventspyntat och nu är jag bänkad framför så mycket bättre. Rätt skönt att ta det lugnt eftersom mitt tandkött runt min ena visdomstand känner för att bli infekterad och alltså gör ASONT. Halva ansiktet gör tusan ont =( Och skallebank har man till följd av detta.

Och här har ni det hemliga projektet!! Inget mindre än en egensnickrad tv-bänk av ingen mindre än min älskade man =) Vi behövde en tvmöbel men som inte fick kosta så mycket men vi hittade ingen som föll oss i smaken, därav detta. Själva arbetet tog en kväll eftersom Jonas fick spika ihop den (inte skruva). Den skulle ju se lite gammal ut..  och sen skulle den målas 3 ggr, med 12 h torktid emellan. Igår fick den äntligen flytta upp =) 

Här är lite bilder på mig och Victor från förra veckans Ikeabesök med mammorna o bebisarna =) 


Världens vackraste!! 


Angelina, Victor och Doris - Victor tyckte det var superskoj att ta på Angelina :) Min lilla tokfrans