Today har vi haft dambesök av Sofia och Alice, och sen kom Vs mormor, Kentas och Emma över på middag.
 
Victor har varit feberfri i 2 dagar nu plus varit lite dålig i magen så jag misstänker att det är tänder på G. Idag har lilleman varit allmänt missnöjd med allt! Han vet nog inte själv vad han har velat.. Bara gnäll från morgon till kväll iprincip =( tur Sofia var här annars hade jag nog blivit knäpp =P 
 
Här kommer dagens skörd : 
 
Söta Alicen! =) 
 
Bus med Emma med diskborsten i högst hugg (oanvänd såklart)
 "Måste du knäppa hela tiden? " 
 
 
Tänk att du blivit så underbar pojk! På alla sätt och vis! Finns ju ingen som jag skrattar så mycket åt som åt dig när du gör dina miner och hittar på alla hyss! <3
 
Har inte varit så aktiv här pga det inte gått att skriva via mobilen.. Men nu tar jag mig lite tid vid datorn så ni blir uppdaterade! 
 
På midsommar var vi och alla andra först och hälsade på farfar. Hade med gofika och satt mest och surrade. Kvällen spenderades i Matfors ute hos Magnus, Mariana, Linus och nytillskottet =) Även papsen, Lena och Cicci var där. Blev grillad oxfilé till middag och Ciccis specialtårta som var fantastiskt god! Dansade runt stången, spelade lite kubb och tärning sen på kvällen. 
 
Här har vi Victors bonus kusin - M&Ms sockersöta lilla tös som kom till världen den 20e juni!! Så himla söt och så yttepytte liten! Victor växte två år på en gång! =) Andra bilden är på gumman och farfar på midsommarafton! 
 
 
Jag var nykter så vi åkte hem på kvällen. Vid 03 vaknade lillen och var brännhet 39,2 hade han då stackarn.. Och sen dess har febern hållit i sig. Den har gått ner när han fått alvedon men sen har den stigit igen =(  Men trots febern så är han som vanligt. Lite mammig men lika aktiv och pratig. Vill absolut inte sova mer än han annars brukar, tokfrans! Hoppas verkligen den ger med sig nu! 
 
 
Idag har vi gjort i ordning pallkragarna. Köpte en massa jordgubbsplantor som vi satte i de två bortersta och sen blev det timjan, rosnarin, basilika, gräslök och sallad i de andra. Måste nog rengöra kragarna oxå men först ska gräset få växa till sig lite. 
 
Köpte två krukor som jag satte upp på väggen och en blomma på bordet. Vi tog även och spolade bort all pollen när vi ändå va i farten. 
 
Första gången V ser ett får! 
 
Gammelfarfar och Victor! 
 
 
 
 
Igår premiärbadade vi ute på Himlabadet! Alex och grabbarna drog med oss så vi slapp sitta hemma och tråka! ;) Är ju superfint där med bebispool och stor lekplats. Tummen upp för de stället!  Smörjde in Victor som tusan men glömde helt bort mig själv, så nu sitter jag här med knallröd rygg och axlar.. =(

Sen efter 3h badning for vi till Fia för kaffe och prommis. Sen kom herr Danne med sushi vilket var köttbullen på moset! Lovely!! ;)


Victor ger av ett glädretjut
Victor spanar på en mås som flög omkring