Moster Annica och mina kusiner Sophie och Charlotte kikade förbi i förrgår. De har nyss varit i Usa och hade med sig en fin New Yorktröja till Victor!  Vi tog en fika ute i det fina vädret och kikade på alla kort vi framkallat. Igår var det dags för mamman (jag) att träffa lite andra mammor med sina bebisar. Hade bjudit hit 6 stycken mammor. 5 killar och 2 tjejer som är födda i maj-juli. Vår blåa Victor är äldst och ligger därför längst till höger!


Hela gänget! ;) Förutom en som åkte innan kortet togs.


Victor låg och boxades med kompisen Oskar! =) 

Visst ska vi på Vimovägen också få lite semester. Kan ju inte jobba & renovera hela sommaren. Imorrn ska familjen åka till Ljungdalen över dagen. TÄnkte kika lite på tomten där Victors farmor håller på att bygga en stuga och sen måste vi gå en tur till min farmor och Görans gamla stuga som de sålde ifjol. En sväng i skogen blir det nog också för att plocka lite hjortron. Hoppas vi hittar några. 

Sen på söndag åker vi äntligen till Leksand och blir borta en hel vecka! Som vi har väntat! =) Ska bli sååå himlarns roligt. Mormorn är iller- och husvakt! :) 


Torsdagens Postis-PärUppdatering Victor: Sover nu i egen säng varje natt. Inga som helst problem att lägga honom. Han pratar för fullt och gärna med mobilen ovanför skötbordet. Dreglar väldigt mycket och kan blåsa bubblor. Han har även hittat sina händer =P som han gärna smakar och secklar på. För någon dag sedan stack han in ett finger så långt att han köjdes ;) Tokfrans! Något som han också är bra på är att fisa! Luktar gör de med =P 

Vink vink
Vi har haft fullt upp även denna vecka. I onsdags hade jag och Laurin en lunchdejt. Småfolket var såklart också med! Och shit vad Marion hade blivit stor! Och så himla söt & charmig ;) Bara bus i denna lilla tös. Fick även jättefina Lundmyrkläder (body, byxor & strumpor)av fröken. Victor tackar och bockar! ;)


Therese L o hennes Marion

Sen efter det åkte vi upp till Vigge och pappa och Lena på middag. Åt grillat och det blev både kort- och tärningsspel =) Var inte hemma förrän vid 01tiden. På torsdag blev vi hungriga igen så då brassa vi upp till Mariana, Magnus o Linus i Leringen för lite middag. Pappsen o Lena var också där. Sen vid 18tiden drog vi damer & Vicke upp till Ljungaverk för här skulle det spelas bilbingo för första gången. Var ju görroligt! ;) Lilleman var som vanligt supersnäll och sov igenom detta förutom en liten matpaus. 


Mysfisen med de söta sockarna han fick av Therese o Marion

Sen på fredag åkte vi till farfar min på lunch en lånade med oss hans släp. Lastade den till max och for till blåberget med skiten. Skönt att vi äntligen tog oss tiden. 
Eftersom Jonas har semester så måste vi göra så mycket som möjligt ;) så på lördagen började vi slipa av den gräsliga furutrappen. Vi byggde för alla steg och målade den vit. TIll vår hjälp hade vi min kära mamma, Danne och Ante som gjorde att vi blev klara på 4 dagar. Tusen tack!! Vilket slit men helt klart värt det! 


Tadaaaa!! Såhär fint blev det. Nu fattas bara ekstegen (sk step-kit) som vi ska beställa till veckan. Som man liksom lägger ovanpå stegen. Kommer bli hur fint som helst! ;)  


Tröttsamt att renovera tycker mina killar


Lillhjärtat följer alltid med mamms och hämtar posten! 


He.. 


Hysteriskt roligt att ligga och snacka med flugorna. 

Natten!
Kära mammsen tog ju och gifte sig med sin Kentas i Galtström i fredags ;) LIlla Vicke sov genom hela festen som hölls på torpet i Åsen Liden. 


Se så fina de var! 


Fina buketten

Nu har jag även tagit och framkallat en massa kort, 230 st blev det!! Är ju så billigt så det var lika bra att gå igenom datorn. Framför allt vill vi ju framkalla bilder på Victor och sätta in i hans album. Är ju så mycket roligare att titta på framkallade kort istället för på datorn. (Mamma:ni ska få bilderna från festen som vi också framkallade)

Pappa Jonas har ju som sagt börjat sin semester så idag gjorde familjen Birsta ;) Köpte bl.a lite ramar så vi kan rama in underverket och sen en mobil av Therese på Babyproffsen. En sån som man har ovanför spjälsängen med musik och som snurrar. Han har redan legat och inspekterat den så jag tror den fick godkänt ;) Men shit vad de kan ta betalt för bebissaker. Denna gick på 300 kr men det fanns de för närmare 800 kr.  


Imorrn ska jag och Victor på lunchdejt med Therese och hennes sockersöta Marion. Efter det åker vi till pappa och Lena i Vigge.


Victor tycker gammelmoster Birgitta är rolig! 


Det finaste man har ställer man på bordet så det är klart Victor ska sitta på bordet ;)