Sedan sist har det hänt en massa saker.
Måndag: Bvc-tanten har varit på hembesök och då fick lille herrn väga sig. Och visst pekar kurvan uppåt. Nu i måndags vägde han hela 3740 g =) Inte så konstigt som han äter! hehe.. 


Goklimen nybadad


Såhär är det skönt att sova (bortse från den trötta mamman) 


Första leendet fångat på bild <3


Far & son mys


Victor fick en sån passande dress av Alex & killarna! ;) 


Onsdag: Vår allra käraste Skorpan fyllde 5 år <3  Det firades såklart här hemma med både bullar och saft!  


Ute på promenad bland alla lövTorsdag: Då kom hela familjen Olsson (Alex, Johan, Elliot & Loke) på besök och hade med sig lunch. Sushi!! Mycket uppskattat eftersom jag inte ätit det under tiden när jag va gravid. Victor fick en massa fina presenter. En liten bok, strumpor, pikétröja, stickad tröja, napp, mysig filt, dregelscarf & en pipleksak. TUSEN tack!     

På torsdag kväll kom även Esko & Catrin på besök ända från Luleå och åkte hem idag. Litet Birstabesök och grillning hann vi iaf med. Skoj skoj!

Söndag: Morsdag, och min första! =)  Firade såklart min egen mamma också. Världens bästa! Blev även bjuden på mumsig mat där. Detta fick jag av världens bästa son! <3  Nu är det matdags tycker Victor!

Beräknad födelse idag men lilleman ville ut tidigare, tack o lov  =)  Istället har han nu varit hos oss i snart två veckor. Börjar lära känna honom mer för varje dag och vad han är för individ. Mer vaken är han också för varje dag som går och det känns som han fokuserar mer med blicken. Så kul att se! =) 

Igår lämnade vi hemmet och åkte och hälsade på Jonas jobb och sen vidare till Birsta. Införskaffade en babysitter till Victor som han fick provsitta idag. Sen fick Jonas som han ville, nämligen sin efterlängtade grill ;)


Detta kort togs dagen innan Victor kom, dvs 11e maj. Saknar faktiskt stormagen... MEn skönt att vara "smal" igen också. =P


Måste såklart visa upp vår älskling för Victors farfar och så lade vi dit en Älskade farfar-sten. <3

Idag har vi bara slappat här hemma plus fått besök av Ken och Maria som hade med sig en fin tröja, byxa och sockar. =) Supersnällt! Och kul att ses såklart! 
Sen på torsdag kommer Alex med sina killar och sen har vi helgbesök av Esko & Catrin från Luleå som kommer och busa med oss tors-sönd. Så det ser vi fram emot.

Nu ska här göras kvällsfika.  

I helgen har vi bara tagit det lugnt.. mest myst med Victor och mått gott. Har tagit några turer med vagnen, bla ner till kraftverket där det finns en himla fin grillplats.

Idag Fick finbesök av Victors morfar och gammelfarfar idag som var ute och gled med Singern. Tog och svängde ihop en banankaka som vi bjöd på. Sen så kom Danne, Henke och Sofia förbi och bjöd på tacos & milkshake  =)  

Morfar och gammelfarfar


Victor & pappsen på promenad.

Nu ska vi hugga in på en bit kaka och kika vidare på Huss!