Fullt ös hela dagen har det varit för mig. Skola på morgonen sen middag på stan med Jonas, Danne, Anna, Henke och Sofia. Fick gå lite tidigare än de andra för 17:30 var jag och dem i klassen bjuden på en företagskväll hos Öhlings. Berättade om företaget och sen om hur man ska skriva ett cv. Fick många bra tips =) Sen där bjöds det på bitelinepizza. Fick i mig en bit iaf =P  
Sen efter det så åkte jag upp till Danne och fyllde 25 år idag!! Fick lite tårta där oxå.. Namnam. 

När jag kom hem så var busfröt Niima vaken och ville busa lite.. Så jag har nyss krypit runt på alla fyra och lekt med henne..hehe..
 
Imorrn är det jobb på TH som gäller och sen på lördag ska jag och tjejerna åka ner på Knaust och äta hotellfrukost =) Lyxigt värre..  På kvällen är jag tydligen bjudet på middag som kanske resulterar i en utgång.

Pytt och gonatt
Idag har det varit skola på schemat.. Först lektion sen satte jag och Emma oss och började på uppgifterna vi ska ha till seminariet. Shit.. Förstod inte ens vissa frågor =/ Illa..Ska dra iväg ett mail imorrn med mina dumma frågor.. Delade ju upp uppgifterna och jag fick bara knasfrågor. Ska analysera siffror hit och dit och en fråga var att diskutera SCAs redovisningsenhet. Va fasen är det för en fråga? 

Ajja.. Sen bar det av hem. Tog en liten tupplur innan Jonas kom hem också. Va trött som en gnu..  Hehe..  
Sen åt vi quornköttfärssås (vanlig köttfärssås för jonas) och spagetti sen åkte jag på Willys och handlade lite föda. Jonas ska ju åka till fjälls i helgen så då får jag äta precis vad jag vill =) Så då blir det böner, selleri och linser för fulla muggar. hehe.. 

När jag skulle åka hem så var det fullt pådrag. Hade ju vart en olycka i birsta precis innan.. Men läste nyss att det inte var så allvarligt så det var ju skönt. En av bilarna var riktigt krockad. Det var bilen men alla barnen.


Jag och hjärtat när vi hade varit tillsammans i 6 månader. Dvs för drygt 3 år sedan =)  


Nu är det nattinatti för familjen Bergqvist/Brunnström =)
Det är jag efter trippen till Umeå =P. Vi hade iaf himla skoj där uppe.. Gick på stan, fikade lite, gick på stan och åt middag Olearys på lördagen. Pratade konstant den helgen =P Men det är vell så det ska vara. hehe.. 

Tog ju bilen upp istället för bussen som det var tänkt. Ångrar det en smula nu. Lätt att va efterklok. Men på vägen hem så blev jag iaf stoppad bara någon mil ifrån ö-vik. Helt ute i ödemarken.. Inte ett hus i sikte.. Trodde först att jag bara skulle blåsa men när jag vevade ner rutan så sa de att det gick ju lite fort det där.. Jag körde 102 och det var 80 just på den sträckan.  Blev riktigt chockad eftersom jag verkligen trodde att det var 100 på den vägen.. Så enligt mig så körde jag ju inte fort.. Blev ju toknervös eftersom jag inte visste om man blev av med körkortet vid 20-över.. men som tur var så blev man ju av med det om man kör 30 över den tillåtna hastigheten.. =/ Fick iaf kliva in i deras civila polisbuss... Va ju som rena rånet. 2800 kr fattigare blev jag... Tur att jag hade lite sparade pengar.. men jag hade hellre satt sprätt på dem på nått annat sätt.  Så resterande mil körde jag 10km/h under tillåtna ungefär.. va så jäkla skakis. och Emelie hade ju druckit dagen innan så hon kunde ju inte köra =P. Men hem kom vi.. Hehe.. 
Så tur att jag inte spenderade så mkt pengar på helgen ;) 
Nog om det..

I måndags böjade den nya kursen.. Fek C. Finansiell rapportering och koncernredovisning. Verkar va himla intressant iaf.. Fast mkt att göra. Har redan fått 3 stora uppgifter som vi ska göra till lektionen efter. Men förhoppningsvis så lär vi ju oss mer då också. Sen ska vi ha två tentor, seminarier och en pm, på tio veckor. 
Fick de första frågorna vi ska svara på till det första seminariet som ska va klara den 10e feb. 18 frågor och svaren ska vara 1 sida per fråga.. Kommer ju bli hur mycket som helst. Ska börja lite smått redan nu för hon jag skriver med är i Sthlm tills på tisdag. 

Imorse var det kassamöte på MM kl 8. Uppe i ottan alltså.. Sen åkte jag hem och la mig igen.. hehe

Hejhej