Har haft fullt upp i helgen.. =) I fredags var vi bjudna till Jonas mamma på kräftskiva. Mycket gott & trevligt.. 19 pers var där. 

Sen igår var vi till Ken och Maria och massa folk. Kul att träffa dem.. Har inte träffats sen skolan slutade så det var ju ett tag sedan. Bar iväg ner på stan efter 00. Gick på oscar först (inge kul) sen gick jag, Jonas och Esko till kåren en sväng.. Åt en burrito innan vi skulle bege oss hem.. Men de va aslång taxikö och ingen vi kände kunde skjutsa oss så jag och Jonas GICK HEM halv 4 på natten/morgonen!! 5 km.. Hahah... 04:20 var vi hemma. Kändes i fötterna kan jag lova. 

Är lite sleten idag som sagt.. Nu blir det slappa framför tvn. Vi ska se I love you man. 

HEj hopp!

   

Ja vad har hänt i helgen.. På fredag kom Danne & Anna.. Åt grillat såklart! =) Himla gott och trevligt..

Sen i lördags (igår) så var det dags för Rickards inflyttningsfest!  Innan så kom Theresia, Elin, Mattias, Dessy och Sandra hit till mig och åt.. Vi köpte hem kinamat =) Och sen bar det av till herrn. Han fick en stor disktrasa, en shaker & martiniglas av oss.. hehe.. Alla utom två st kom från TryggHansa så där kände man sig hemma! Som en ända stor familj hehe..  Vid ett åkte vi hem för jag va helt galet slut. (En subwaymacka fick också följa med hem såklart)
Pix:


Mickis och Sandra


Mattias, Jonas & Theresia =P


Jonas, Theresia och RIckard


Till sist: Dessyboo såklart ;)
 
Ja knäppte tyvärr inte så många kort igår.. Så jag lägger upp ett kort från jobbet =P


Mitt skrivbord på TH i sommar med utsikt över hamnen =) Lyx lyx hehe..  
Avslutar med en bild på mig och vesten =)Känns som hemma =)
Tänk er detta rum med ryggåstak och halvmånefönster längst upp.. MUMMA!!Badrum på nedre plan, större än vi trodde...Badrum övre plan, mycket större än vad vi trodde, fast vi tänkte juh inte ha nån bastu då..