Ännu en helg har passerat. Igår var ju på Ken och Marias vackra bröllop uppe i Kramfors. Jag & Ken har ju pluggat ihop på Universitetet. Var ju en bit att åka så vi sov över på ett vandrarhem tillsammans med alla Kens släktingar från Stockholm. Här kommer lite bilder på herr och fru Forsberg.
Sen när vi kom hem idag åkte vi en sväng på Selånger marknad där vi tog en tur med helekopter med Sofia och Henke. Så himla häftigt! :) Åkte mot Granlo och stan sen vidare till Viforsen! Såg även vårt hus! :)


Sidsjön


Vår gata och vårt hus! 4e huset från vänsterVägen som går nedanför oss. Så himla vackert.
  


Jag fick sitta fram! :) Vilken lycka!

Sen sist jag skrev har vi varit en sväng ner till Rättvik på Classic car week med husvagn. En tur som blev himla lyckad. Var galet roligt så det var nog höjdpunkten i sommar. Sen har Jonas hunnit med en grabbhelg i Östersund och jag har varit på stan/Birsta några gånger och satt sprätt på lite pengar! ;)
Jag åkte rodel


Sofia och jag

Mer bilder finns ju att beskåda på facebook ;)

Fick även ett stipendium på 15 000kr i slutet av juli vilket verkligen var välkommet. Det mesta kommer nog gå åt till vår köksrenovering som jag hoppas kommer bli av nästa år. 

För tillfälligt sitter jag mest och kollar på en massa inredningssidor.. Vill ha allt på Butik Annelie! =) Vi var in där igår och hittade ett superfint halvmånebord och en spegel som vi bara måste köpa. Men jag får vell hålla mig tills vi fått huset. Har nog med saker som ska flyttas.

Sen har jag funderat lite över tapetvalen i alla rum. Blir ju tokig snart. Finns ju hur mycket som helst. Men jag funderar på att ha en ljusbeige tätrandig (kallar man det så?) tapet i köket och någon ljus medaljongtapet i vardagsrummet. Sen blir det ju råspont i hallen. Kommer nog bli skitsnyggt när vi målar trappen vit.

Sen ska jag ännu en gång försöka komma igång med träningen ;) Går sisådär.. Var på Ego idag iaf! Sen efter jag kört slut på mig så unnade jag mig en solning. Ska ju faktiskt på bröllop om 1 ½ vecka. Blev även ett besök till farmor och Göran där det bjöds på köttsoppa med klimp =) Mumma. 

Hejsvejs!