.. av lycka!! =) Älskar dig Jonas!

Bjuder på lite kort som blivit tagna genom åren. Vissa bättre än andra ;)
Det har varit en slitsam vecka..
Efter helgens bravader blev jag såklart döförkyld, ont i halsen, feber och helt täppt i snoken. På detta så hade Karin på kontoret semester vilken gjorde att jag blev tvungen att gå på jobbet även om jag egentligen borde stannat i sängen. Mån och tis var värst.. Ringde konstant typ så det blev inte mycket annat gjort.

Nu är jag iaf nästan helt frisk :)
Så idag hade vi tänkt åka ut till Arken i Birsta som har familjedag. Emma som jag känner ska bla visa upp sina illrar + illerbäbisar! =)  Det får jag inte missa.. Ska se om jag lyckas smussla ner en i väskan ;) hehe..

Jo, glömde ju berätta vad jag fick av älskningen i examenspresent. Nästa lördag den 19/6 ska vi till Södra Berget. Då har han bokat en natt i en svit med egen bastu och vi ska spaa och äta 3-rätters på restaurangen oc bara mysa!  =) Hur underbart ska inte de bli!  Han är bäst min Jonas ;) Älskar dig!!  <3 

Äntligen! =) I fredags hade vi vår opponering vilket gick super. Vi ska göra några kompletteringar (som alla andra) och sen så är det klart! På eftermiddagen var det diplom utdelning och vi fick en liten pin. Känns lite konstigt att inte träffa klassen igen.. Förutom om nån vecka då vi ska ha en klassfest.
På kvällen kom Sofia och Henke över på lite middag. Jonas och dem hade ju varit ute i torsdags och fiskat upp 3 st regnbågar som vi grillade. Mums mums.. Även Esko och Andreas kikade förbi lagomt till efterrätten ;)


Kolla farmor, rabarberna har tagit sig :) Hehe.. Upptäckte de igår!
Regnbåge på 1 kg.


Kvällen avslutade vi med färska jordgubbar, glass och lite daimtårta ;)


Jordgubbar doppade i vitchoklad


Hade en liten examensfest här igår också. Blev himla lyckat, hade så himla kul! =) Tack alla underbara som kom och firade med mig och för alla presenter!! =)  
Mer bilder finns på facebook.


 
Dags för lite lekar


Therese, Danne och hjärtat


Lite shot


Skååål


Alex och moi! =)