Sådär nu är vi äntligen uppe i Tännäs där nyårsfirandet går av stapeln. Kom upp igår vid halv tre.. -26 grader va det ;) något kyligt hehe... Idag va det iaf skiddax! Så kl 9 imorse begav vi oss till Funäsdalen. Jag hyrde skidor som jag inte åkt på typ 10 år! Men kul var det och toppenväder hade vi. Ca -25 MEN strålande sol som vägde upp det hela ;) go mat och vi avslutade med en kopp choklad med vispgrädde. Jam jam :p Galet gott! Imorgon är det skoter som gäller för hela slanten. Blir även korvgrillning och banan med choklad! ;)

Idag vare jobb. Va ute hos en ny kund för löpande granskning så det va himla kul =) Blev bjuden på lunch på Invito av jobbet oxå. Mums mums. Mycket god ceasarsallad hade dom!

Imorrn är det skola som gäller. och sen ska jag fixa naglarna hos nagelfixaren Christina! =) Nu ska de bli fina igen.

Bara 3 dagar kvar till Julafton! =) Längtar som en tok.. Bara pappsens klapp kvar så allt är under kontroll.
Nu blir det mys framför tvn.

Ingen munter vecka här inte. Den lite dystra nyheten är att jag blivit uppsagd pga arbetsbrist. Så den sista jan blir min sista arbetsdag där. Något som flera redan vet om... Himla tråkigt såklart.. men jag har första tjing om det dyker upp mer arbete iaf ;) Men måste va positiv. Så nu blir det till att söka jobb igen. 

Julstämningen börjar iaf infinna sig nu när det snöat som tusan =) Va ut till Birsta idag men småkusinerna. Tog en fika och handlade lite julklappar. Mycket trevligt! Blir dock lite billigare julklappar iår än planerat, men det är tanken som räknas! =) 

Julafton kommer vi först spendera ute hos Christina & Tore, och sen på eftermiddagen åker vi till pappa och Lena! På juldan blir det firande med mamma och sen middag hos Jonas mormor. Fullt upp med andra ord. 

Hej från mig