Så nu är allt firande över och man är ett år äldre.
I fredags kom några vänner på födelsedagsfika & film. Fick en vattenkokare och en jacka! Tack snälla ni!! Toppensaker! =) Och såg bröllopsfotografen.  Va rätt bra faktiskt.

Idag har vi varit iväg på en husvisning i Tunbyn. Jättefint hus men alldeles för dyrt för de skick det var i. Man vill ju göra om köket, badrummen, tapetsera om, lägga nytt golv överallt och spöna om. Lutar nog mer åt att bygga nytt. Då få man precis som man vill ha det. Fattar inte att ett "gammalt" hus kan kosta så jäkla mycket. Vem har råd att köpa ett hus för 2,5 milj lr mer?


Vår Svanen! =)
(Bild tagen från Fiskarhedenvillan)

Efter visningen köpte vi och Esko med oss lite thaimat hem. Mums mums!
Sen blev jag bjuden på en födelsedagsfika av Laurin på Barista! Tusen tack gums, alltid lika trevligt att träffas!

Nattinatti!


Nu är det nedräkning till min födelsedag! :) Har tjuvstartat allt kalasandet redan eftersom man har så stor släkt. I måndags kom Jonas familj, idag kom släkt på pappas sida och imorron kommer släkten på mammas sida. Har fått blommor, en vas, elvisp, pengar och presentkort. Så imorrn blir det till att köpa ännu en tårta! 

Tog mig lite vatten över huvudet i söndags då jag bakade en cheescake men slutresultatet blev en dallrande äggstanning med vaniljsmak. Haha... =) Kommer då aldrig försöka mig på det igen!


Är med all säkerhet vinterkräksjukan jag åkt på! Kom på jobbet idag och fick veta att 7 st där va hemma pga det. Åkte ju dit som sagt för jag trodde magen hade blivit bättre.. Mådde illa och svettades som en tok hela dagen. Kändes fel att gå hem när det va så mkt att göra. Mkt dumt. För när jag kom hem åt jag lite macka med gick och la mig för ja mådde så dåligt. Sen va det kört.. Blir hemma imorgon iaf. Hoppas men inte smittat hela kontoret nu =/ och Dessy ska vi boka in en fika nästa vecka? ;) va läng sedan sist!