Ibland har man dagar som är lite tuffare än andra. Idag var en sån dag. Albin har fortfarande inte ställt om sin klocka ;P så han vaknade strax innan 6. Inte ok. Vanligtvis vaknar de kl7. Hur som, vi gick upp och sen vid 9 var vi på ica och handlade. Åkte hem och bakade lite cheesecake, tvätta, städa, plocka, diska mm.. Mina ögon gick i kors..

På allt det där så var det alltid någon som var missnöjd och grinig. Och de tänkte absolut inte sova samtidigt. När Albin låg och sov (i 15 minuter) så satte jag mig med Arvid och i samma sekund typ som han somnade så vaknade Albin och var ledsen. Och så höll det på heeela dagen. Jag blir allvarligt lite småknäpp vissa dagar. Känner mig misslyckad när jag inte orkar med alla 3 helt själv någon längre tid. En dag och jag är grinfärdig på kvällen.  

Tur man har änglar som ställer upp och hjälper till!! :) J ska till Gotland över helgen för att köra en endurotävlig och då kommer Birgitta hit och är med oss! Idag kom mamma/mormor och hämtade VIctor för imorrn ska de på himlabadet :)  
 
Nu är ju inte alla dagar helt galna =P 
 

 

Vi busade lite också! :) Arvid vände sig från rygg till mage för första gången idag!! Stort!

 
Jonas familj var här idag på lite födelsedagsfika eftersom han är på Gotland på lördag, när han egentligen fyller år. 
 

Albin sussar hos Birgitta


Victor & pappa har byggt en stoooort torn


Bill och Bull

Albin 
 
 

ArvidMamma är ju bra rolig ibland =) 
 
 
Idag åkte lilla björnligan på semester till mormor och moster. Mamma ringde i veckan och ville ha alla 3 i helgen så nu får vi se hur det går :P Victor är ju van men det är första gången twinsen sover borta utan mig. Mamma tyckte vi skulle vila upp oss lite men istället så har vi varit på skroten, J har kapat o satt upp en knölig list och jag har äntligen målat ALLA spikar efter renoveringen. Sjukt många kan jag lova för ja höll nog på 3 timmar =P   
 

 
Korten som ja la upp igår va ingen mindre än Victor! Tyckte att han såg ut både som Albin och Arvid där :)