Imorse fick vi äntligen kika lite på bääsana där inne =) De verkade må bra men tillväxten hade nu avtagit lite. Nu vägde b1 1700g och låg på +0% medan b2 vägde 1900g och låg på +10%. Det verkade vara rätt okej iaf.. Nu ska vi dit igen nästa vecka för en ny uppskattning plus för att göra en flödesmätning, för att kolla så de får tillräckligt med mat. B1 låg huvudet neråt och B2 med huvudet uppåt =P 
 
 
Tappen mättes till 1 cm idag (3cm sist) vilket betyder mer vila för mig! Jag kommer alltså fortsätta vara sjukskriven tills de kommer. 1 cm är ju rätt kort så visst finns det stor risk för att de kommer komma tidigare än beräknat. Men hon trodde inte de skulle komma denna vecka iaf=P Mer kunde hon inte säga.. Och det får vi verkligen inte hoppas! Stanna där minst 3 veckor tack! Är ju bara i 30+5 juh..  
 

2 kommentarer

Mariana

30 May 2013 20:15

Ååh, tänk att snart är de här!! :-) Tror fortfarande att Midsommar är dagarna de kommer att titta fram på! Hihi.. Skönt för er o se att de mår bra!! Kraaam på er!!

Svar: Ska blir så spännande =) Vill mysa med bäbisarna nu!!
Kommer bli skoj att se vem som gissar "rätt" ;)
Therese

Valeria

30 May 2013 23:11

Stoppstopp bebisar. Jag gick öppen och 1,5 cm tapp i 4 veckor innan jag födde :) så allt går med vila. Hoppas dem stannar till v 34. Men dem verkar rätt så stor dem där småttingarna :)

Svar: Jasså! Känns ju skönt att höra att de faktiskt finns hopp! ;) Jo, nu tar vi vecka för vecka! Och hoppas de tjockar på sig ännu mera..
Therese

Kommentera

Publiceras ej