Jag har varit lite smått bekväm av mig sedan kidsen kom, och har typ väntat på att man ska gå ner i vikt. Av sig själv alltså :P Detta hände aldrig.. men jag blev inspirerad av en tjej på en fest som hade tagit hjälp av Itrim. Toppen tyckte jag som redan har kort på Ego (men är aldrig där) där de håller till. Impulsiv som jag är ibland så gick jag med efter någon dag. Där gör man en hälsoanalys, konditionstest, väger och mäter man sig. Sen sätter man upp några mål med sig hälsovägledare som man ska följa varje vecka. Varannan vecka väger man sig och har gruppträffar med sig grupp, som föreläsningar och lite gruppuppgifter och sånt. Tror det passar mig iaf som behöver någon som säger åt mig vad jag ska göra och som följer upp och pushar helt enkelt. 
 
Nu har jag hållit på ett tag, i 3 veckor på söndag. Under den tiden har jag bara ätit soppor som gör att man bara får i sig 600 kcal/dag. Efter dessa 3 veckor börjar man äta 800 kcal/dag. Då är utbudet större tack och lov ;) Tanken är att man ska ha gått ner allt man vill på 12 veckor och sen ska man lära sig äta riktig mat som gör att man håller sig stabil. Man får alltså äta allt men med måtta. Har lite svårt för andra dieter långsiktigt :P
 
Sopporna är iaf vidriga! haha.. Utom broccolisoppan, den är faktiskt ganska god :P Så den ska jag leva på de sista 2 dagarna i vlcd. Verkar vara jag som är petig för andra i min grupp tyckte att typ alla soppor va goda :P
 
I onsdags var första gruppträffen och på 2 veckor och 3 dagar har jag gått ner 4,4 kg :) Känns ju helt okej! Börjar faktiskt känna att magen blitt lite mindre hehe..
 
Förutom att äta soppor så har jag som mål att gå minst 6000steg/dag och gå 2 pass på ego i veckan. Ska nog öka stegmålet för jag kommer upp i närmare 10.000 efter mina prommisar.
 
Så nu vet ni det :) 


  
 
 

3 kommentarer

Farmor

18 Apr 2014 23:29

Bra gjort . Inte lätt att ordna med mat till familj o inte få äta själv.

Linn

19 Apr 2014 07:53

Bra jobbat!! :D

Birgitta

19 Apr 2014 08:59

Bra gjort, och jag har ju också sett att det har givit resultat:)

Kommentera

Publiceras ej