Har nog inte berättat hur duktig storen Victor är :) Tutten slutade han med på 3-årsdagen. Ungefär samtidigt började han gå på förskolan utan blöja. Nummer två på pottan tog lite längre tid men de senaste 2 veckorna så har han fått till även det! :) Vår älskade lillfis börjar bli stor! <3

Sen har vi småtrollen som aldrig är helt friska.. Förra veckan drogs Albin med feber och när den gav med sig så började det rinna var ur örat - sprucken trumhinna pga öroninflammation. Han fick penicillin mot det men nu är han förkyld igen.  

I tisdags efter min träning vaknade Arvid på kvällskvisten och andades konstigt. Han lät väldigt ansträngd och hela magen kämpade med andningen. Va riktigt otäckt att se när man inte visste vad det var. Hur som, kastade Arvid i bilen vid 22 och in på akuten. Fick komma in på en gång och han blev undersökt. Lite feber 37,8, klart påverkad andning och alldeles för många andetag per minut. Han fick inhalera nått luftrörsvidgande två gånger och det hjälpte rätt bra. Vid sista undersökningen efter midnatt så hade han fortfarande indragningar vid revbenen och pipig andning så vi fick läggas in på barn.avd. Blev inhalerad var 3e timma.

Domen blev förkylningsastma och vi fick med oss en vortexgrej med en mask som man sätter över munnen och så får han andas in medicinen. Han fullkomligt hatar den och man får verkligen hålla fast honom så han får i sig lite iaf. Grymt är bara förnamnet. Han får några gånger per dag nu och värst är det på natten. Var nyss upp och fick puffa han. Tyvärr blir han lite speedad så han somnar ju inte om :P 

Nu ligger ju astma i släkten och Albin ska ju in på barn om 2 veckor och kollas upp. Han är ju den som låter konstig/rosslig mest hela tiden när han andas. Så håll tummen för att han slipper mer besvär. 

Nu har pappan i familjen också gått på semester! :) Jobbade sista dagen idag och kom nyss hem. Jag och barnen har mest badat på dagarna.. Mera sånt :) Fast med pappis också då :)