Moster Annica och mina kusiner Sophie och Charlotte kikade förbi i förrgår. De har nyss varit i Usa och hade med sig en fin New Yorktröja till Victor!  Vi tog en fika ute i det fina vädret och kikade på alla kort vi framkallat. Igår var det dags för mamman (jag) att träffa lite andra mammor med sina bebisar. Hade bjudit hit 6 stycken mammor. 5 killar och 2 tjejer som är födda i maj-juli. Vår blåa Victor är äldst och ligger därför längst till höger!


Hela gänget! ;) Förutom en som åkte innan kortet togs.


Victor låg och boxades med kompisen Oskar! =) 

Visst ska vi på Vimovägen också få lite semester. Kan ju inte jobba & renovera hela sommaren. Imorrn ska familjen åka till Ljungdalen över dagen. TÄnkte kika lite på tomten där Victors farmor håller på att bygga en stuga och sen måste vi gå en tur till min farmor och Görans gamla stuga som de sålde ifjol. En sväng i skogen blir det nog också för att plocka lite hjortron. Hoppas vi hittar några. 

Sen på söndag åker vi äntligen till Leksand och blir borta en hel vecka! Som vi har väntat! =) Ska bli sååå himlarns roligt. Mormorn är iller- och husvakt! :) 


Torsdagens Postis-PärUppdatering Victor: Sover nu i egen säng varje natt. Inga som helst problem att lägga honom. Han pratar för fullt och gärna med mobilen ovanför skötbordet. Dreglar väldigt mycket och kan blåsa bubblor. Han har även hittat sina händer =P som han gärna smakar och secklar på. För någon dag sedan stack han in ett finger så långt att han köjdes ;) Tokfrans! Något som han också är bra på är att fisa! Luktar gör de med =P 

Vink vink