Igår blev det ju som sagt lite festande.. Var bjuden till Dessy, en av sommarbarnen på TH. Blev bjuden på både det ena och de andra ;) Bäst av allt va alla läckerheter som stod på bordet. Namnam... Tre olika sorters ostar, kex, päron, chips, dipp mm .. Så det satt man ju och sulade i sig hela kvällen :) Hade iaf himla trevligt. Orkade däremot inte hänga med på krogen vid tolvsnåret eftersom jag hade varit uppe tidigt..  Jag är inte lika pigg som tonåringarna ;) Mohaha!!


Alexandrorna, Olsson och Backlund!!


Värdinnan Dessy, en aning på lyset =P


Olsson och jag!!


Jag och alex iag.. de andra fyra kommer jag inte ihåg vad de heter =P Inte från TH iaf. hehe..

Idag är det ju inte vilken dag som helst. Det är ju första advent!! Och jag har inte fått nån julkänningar än =(  Vi åkte iaf ner till stan en sväng och träffa pappa, Lena, Linus, Linda och farfar...  Blev bjuden på söndagsmiddag hos Lena sen även =)  Det tackar vi för!  hehe.. 

På stan va det ingen höjdare iaf.. Regnade gjorde det också.. Vi va in på Åhlens och köpte en adventsstake och pynt till den.. Och en söt tomte  på cervera.. Köpte även lite hårpulver på sax & kam där Anna jobbade just idag.. Va ett tag sedan man va och hälsade på =P     


Fick med allt på samma kort =) Visst blev det lite juligare?!

Nu blir det film!