Sådär nu är man hemma igen efter trippen från Umeå.. Åkte ju upp i onsdags och kom hem igår kväll vid åttatiden. Helt slut.. hehe.. I torsdags jobbade vi 07-23 och fredag 09-22... På lördag fick vi sluta kl 18 men då blev det partaj på kvällen.. Hanna, Johan och Oscar från MM Umeå följde med mig till hotellet och gjorde iordning sig där.. Sen blev det middag och partaj på Rex. Fick eskort hem av gänget hem halv 1.. Så det blev en hyfsat tidig kväll men jag kände mig som en överkörd säl. hehe.. Men de har varit himla roligt och vissa hoppas ja att ja får träffa igen. Helt underbara människor!!

Skulle ju egentligen bott på ett annat hotell än de andra som tydligen va lite finare men det va dubbelsängar på rummen så jag flyttade in till Lotta och sov där de första två nätterna innan jag fick ett eget rum. Gick ju bra det med förutom att hon snarkade ihjäl mig ;) Hehehe.. Hade väldiga problem att sova kan jag lova.. 

Köpte mig även en kamera där uppe.. Nikon D40.. Vi har ju pratat om att köpa en sån så jag slog till på en sån.. 2490 kr. Dvs ca en tusenlapp under va de egentligen kostar.. =) Så nu ska de blir knäppa av!! hehe.. 

Nä nu ska jag göra mig i ordning.. Ska till mormor & morfar och äta nämligen och fixa det sista med hennes dator. 

Tack och hej!