I lördags hade jag min examensfest med hela tjocka släkten. Pappa och Lena stod för kalaset och hade ordnat himla god mat och gjort så fint =) Hade en riktigt trevlig kväll.. Fick en massa presenter som mestadels bestod av presentkort och pengar, vilken jag också hade önskat mig! ;) Fick även en ansiktsbehandling, skålar, en Anders Petter kastrull, halsband och viner. Tuuuusen tack för allt!! =)

På XL-bygg har jag ju sett så otroligt många fina tapeter så presentkortet där kommer ju väl till pass nu! Blir tapeter för hela slanten ;) Vi planerar ju att tapetsera vårt sovrum nästan på en gång.. är ju bara en månad kvar så man blir nästan lite småstressad. hehe.. 
Är ju en del som ska fixas för att inte tala om allt som måste packas ner innan den första. :P

Nu har vi äntligen fått vårt hus besiktat! =) Vi anlitade Mats Höök som verkligen var toppenbra. Han synade huset från topp till tå. Allt va i princip tipptopp med undantag för någon liten justering som vi behöver göra. Inget var akut utan mer som en rekommendation.

Igår fick jag även träffa den lilla prinsessan Marion! Laurins sockersöta dotter som bara var 3 veckor! Så  pytteliten var hon.. Tog en lunch igår med hon och Alex! Var ju ett tag sedan så det var kul! =)

Nu blir det mys med min fyrbenta älskling! =)