Sådär då är man 24 år numera! Hade kalas för släkten på självaste dagen (i torsdags) så det var fullt hus. 23 gäster räknade Jonas det till.. Fick superfina paket: presentkort på Butik Annelie, Birsta & Ikea, pengar, kakfat i 3 våningar, bok, tavla, matta och dammsugare.

Magen på födelsedagen - v.28

Fina tavlan jag fick av älsklingen och matten som jag fick av mammsen.
Sovrummet nu listat både i tak och golv. Allt är klart alltså =)

Och så knäppt med blixt :P 

Fina dammsugaren som jag fick av pappa & Lena =) Den blev stationerad på övervåningen. Så skönt att inte behöva släpa stora dammsugaren upp och ner i trappan. Har provkört den idag och den fungerar kanon. Super lätt och smidig.

Söta Niimisen ligger och snusar...

Och älskade Skorpan likaså <3

Råddjur på besök på baksidan.
Igår blev det en riktig shoppingdag. Vi drog till Birsta och handlade en massa. Jag fick två par byxor, en kofta, en tröja och ett linne, Jonas fick kallingar och strumpor och lill*n fick ett par jeans, en body och en mössa från Pop =) Sen mötte vi upp Henke, Sofia och Danne för en mumsig fika på Charm.  Därefter gick vi vidare till Ikea där vi köpte vita mörkläggningsgardiner till sovrummet. På kvällen bjöd vi på middag + gotta. 

Har varit fullt upp idag med även om vi befunnit oss på hemmaplan. Jonas har satt upp taklisterna så nu är sovrummet HELT KLART!! Så obeskrivligt skönt. Jag har tvättat två maskiner + hängt dessa, bytt sängkläder i alla tre sängarna, dammsugit hela övervåningen, satt upp tavlor och en spegel i gästrummet. Plus hunnit jobba tre timmar. Det var vår dag det. 

Morsning!