Är verkligen inte min grej. Fy va tungt det är att inte få vara hemma med Victor.. Och att vara själv med grabbarna på sjukhuset. Samtidigt som man är livrädd att något ska hända med framförallt Albin eftersom han har en tendens att glömma bort att andas. Så fort det piper så kommer personalen springandes och då skiter man ju på sig nästan... Jag/vi är väl inte i den bästa formen om man säger så. Vi beräknas stanna kvar till den 1 augusti, plus/minus 2 veckor. Så vi håller tummarna att vi får komma hem i mitten av juli om allt med grabbarna fungerar som det ska =) 
 
Albin har fått varit utan andningsmasken nu idag och får medicin mot det. Sen har båda gabbarna lite problem att hålla värmen så de ligger på en värmedyna, får mat genom sond var 3e timma from idag och så har de ju alla elektroder på sig som registrerar allt. De ligger fortfarande på "intensivrummet" på 45an men imorrn ska vi få flytta till ett eget rum =) Idag är de 5 dagar och Arvid väger nu 1950g och Albin väger 2035g, så nu verkar vikten gå uppåt igen! 
 
Arvid till vänster och Albin till höger
 

grabbarna och en mobil =P 


Mys med båda 


Arvid är gul och Albin röd =P Verkar vara gulsot på G


Myyyys


Idag blev det badning - Arvid


Arvid


Albin

Vår lilla vår på sjukan
 
Magen några timmar innan vattnet gick!
 
 

3 kommentarer

Jenny

20 Jun 2013 23:43

Dom är så söta! Men nu håller vi tummarna att dom blir starkare så ni får komma hem o mysa.
Tänker på er!

Kram
Jenny

G-Farmor

21 Jun 2013 08:42

O va gulliga o så mycket hår de har. Hoppas de växer snabbt nu så ni slipper vara så länge.Kollar lite på bilderna av dem varje dag.Ha de bra!

Johanna

26 Jun 2013 10:00

Så fina! Men dom ser inte ut att vara enäggstvillingar va? Hoppas allt går bra för er och att ni snart får komma hem. :)

Kommentera

Publiceras ej