Vi har haft fullt upp även denna vecka. I onsdags hade jag och Laurin en lunchdejt. Småfolket var såklart också med! Och shit vad Marion hade blivit stor! Och så himla söt & charmig ;) Bara bus i denna lilla tös. Fick även jättefina Lundmyrkläder (body, byxor & strumpor)av fröken. Victor tackar och bockar! ;)


Therese L o hennes Marion

Sen efter det åkte vi upp till Vigge och pappa och Lena på middag. Åt grillat och det blev både kort- och tärningsspel =) Var inte hemma förrän vid 01tiden. 







På torsdag blev vi hungriga igen så då brassa vi upp till Mariana, Magnus o Linus i Leringen för lite middag. Pappsen o Lena var också där. Sen vid 18tiden drog vi damer & Vicke upp till Ljungaverk för här skulle det spelas bilbingo för första gången. Var ju görroligt! ;) Lilleman var som vanligt supersnäll och sov igenom detta förutom en liten matpaus. 


Mysfisen med de söta sockarna han fick av Therese o Marion

Sen på fredag åkte vi till farfar min på lunch en lånade med oss hans släp. Lastade den till max och for till blåberget med skiten. Skönt att vi äntligen tog oss tiden. 
Eftersom Jonas har semester så måste vi göra så mycket som möjligt ;) så på lördagen började vi slipa av den gräsliga furutrappen. Vi byggde för alla steg och målade den vit. TIll vår hjälp hade vi min kära mamma, Danne och Ante som gjorde att vi blev klara på 4 dagar. Tusen tack!! Vilket slit men helt klart värt det! 






Tadaaaa!! Såhär fint blev det. Nu fattas bara ekstegen (sk step-kit) som vi ska beställa till veckan. Som man liksom lägger ovanpå stegen. Kommer bli hur fint som helst! ;)  


Tröttsamt att renovera tycker mina killar


Lillhjärtat följer alltid med mamms och hämtar posten! 


He.. 


Hysteriskt roligt att ligga och snacka med flugorna. 

Natten!

1 kommentarer

Jasmin- mamma till Angelina <3

28 Jul 2011 10:00

Vad söt Victor är när han pratar med mobilen :)

Fint det blev med trappen, snart får man se den live.

Kommentera

Publiceras ej