Nu va den någon dag sedan jag skrev här men det har varit så mycket i skolan & på jobbet så jag har inte haft tid. Har suttit och trälat med min inlämningsuppgift sön-tors efter jobbet. Inte speciellt kul. Så det har verkligen varit ett dygnet-runt arbete dessa dagar. Förhoppningsvis lönar det sig ;)  

För att fira började vi morgonen (kl12) med en brakfrukost! Ägg, macka, kaffe och yoghurt+flingor. Nam nam!!

Veckans inköp: En Hackman Traktörpanna =) Se bild. Hade ju fått presentkort från både farmor och svärmor så då investerades en riktig panna. 749 riksdaler men helt klart värd sitt pris! Helt kanon är den. 


I veckan har vi även hunnit med ett besök hos vår privata frissa Anna (och Bosse)! ;) Så nu är vi nyklippta och fina. Som alltid är det supertrevligt hos dem =)

Igår blev vi bjudna på 3-rätters av Sofia och Henke hos Esko. Heta räkor i snäckskal, biff med chevréost och blomkålspuré och till sist kladdkaka med glass OCH grädde! ;) Underbart gott var det! Tusen tack snälla ni!!
Vid 02-tiden tog vi en taxi hem. Bilder kommer :P

Till veckan händer en massa saker.
Måndag:Hemlig sak + middag och datafix hos mormor & morfar
Onsdag: Då ska jag få åka på min första inventering HELT SJÄLV!! Inventering av bär:) Hihi.. Ska bli otroligt spännande. Sen efter jobbet ska vi förmodligen på möte med tomtägaren =) 
Fredag: Sista dagen på KPMG.. Mindre roligt =(

Nu blir det mys framför tvn med älsklingen!!

2 kommentarer

Farmor

24 Jan 2010 13:42

Fin panna ni köpt Hoppas det gick bra på tentan

Farfar va hit för att inspektera vår bergvärme-installation och undra om du varit till oss och fick svaret för någon vecka sen Han verkade också vilja ha besök Har nyss lyssnat på Olivias fina låt på hennes blogg flacon.blogg.se (Halleluja) Hej så länge från Farmor

Dessy

25 Jan 2010 11:37

Hej tjejen, köpet ser helt fantastisk ut!! vill ha vidare info om den då jag har själv funderat på en sådan :-))) önskar vi kunde träffas och babbla på lite. Höjta till om du har någon ledig stund framöver!! Sköt om dig! Lycka till på jobbet och skolan så klart!!! Bamsekramar/D

Kommentera

Publiceras ej