I söndags hade vi en heldag ute.. Blev fiskning i Norrhassel för hela slanten.. Åkte iväg 8:30 på morron och kom hem kl 23 på kvällen. Helt slut. Hehe.. På första stället fick jag en regnbåge på 700g och Jonas fick en röding på 1 kg. Bilder kommer! Sofia och Henke fick inget så vi for till en annan tjärn. Jonas fick en öring och sofia två öringar.  
Hade ju med oss massa fika, lunch och middag så det gick ingen nöd på oss. =P 
Va ju även toppenväder hela dagen och väldigt varmt så jag brände mig såklart. Ser ut som ett stoppljus i ansiktet och på bröstet.  Aj aj.. Ont som tusan gör det. 

Ja. vad mer... Jo vi ska lämna in uppsatsen på fredag kl 13 =/ Hoppas verkligen vi hinner.. Och att vi inte skrivit nått som är tokfel. Är uppe i 37 sidor nu. Ska försöka få ihop de sista imorrn så vi kan läsa igenom och rätta allt.

Va ju även och kollade på ett hus idag =) Hur mycke folk som helst där på visningen. Tyvärr va de lite för slitet och kanske inte riktigt värd de pengar som de begärde. Hela övervåningen såg helknasig ut så det är iprincip bara att riva alla väggar  och bygga nytt. Men det kommer flera hus.  Om inte annar kanske man kan bygga =)




Mitt drömhus =) VILL HA!!! (Fiskarhedenvillan)
Tänk att smälla upp detta hus på en tomt vid en sjö... ;) Not bad

Ne nu blir sussning.
 

Kommentera

Publiceras ej